Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mahjong Pirate Plunder Journey

Maak je klaar om de zeven zeeën te bevaren in Mahjong Pirate Plunder Journey. Tot hoever kom jij in dit spannende bordspelletje?

Klim aan boord van je piratenschip terwijl je je klaarmaakt om alle stenen bij elkaar te zoeken in dit Mahjong-spelletje. Hoe snel kun jij de piratenvlaggen, kanonskogels, zwaarden en andere items aan elkaar koppelen? Er zijn ook dagelijkse bonussen die je tijdens je reis kunt verzamelen.

Hoe speel je Mahjong Pirate Plunder Journey?

Mahjong Pirate Plunder Journey is een leuk en uitdagend puzzelspelletje voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Ga op een spannend piratenavontuur terwijl je stenen bij elkaar zoekt. Zoek in elk level twee identieke stenen bij elkaar om ze van het bord te verwijderen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer leuke online spelletjes? Check dan deze!

  1. Ludo 4 Players
  2. Mahjong Deluxe: Classic
  3. MahJongCon
  4. Checkers Legend

Wie is de maker?

Mahjong Pirate Plunder Journey is gemaakt door Playtouch.