Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Merge Fruit Time

Merge Fruit Time is een leuk merge-spelletje dat is geïnspireerd op het populaire Watermelon Suika spel uit Japan. Kun jij het fruit samenvoegen zonder dat het boven de witte lijn uitkomt?

Hoe speel je Merge Fruit Time?

Laat het fruit in de kom vallen en probeer twee van dezelfde soort tegen elkaar aan te laten rollen. Als twee gelijke vruchten elkaar raken, smelten ze samen om een grotere fruitsoort te vormen. Kun jij de kleine aardbeien en citroenen samenvoegen om enorme ananassen, watermeloenen, en wie weet wat nog meer te maken?

Pas op, want tenzij je het fruit slim samenvoegt, stapelen deze gezonde snacks zich op tot boven de witte lijn die de bovenrand van het veld markeert. Als het fruit deze lijn overschrijdt, ben je af!

In geval van nood kun je bommen en de verdubbelaar gebruiken om fruit weg te knallen of te verdubbelen en samen te voegen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Beweeg om te mikken
  • Klik om het fruit te laten vallen

Speel games die lijken op Merge Fruit Time

Als je dit merge-spelletje leuk vindt, bekijk dan ook onze verzameling fruit spelletjes en onze online puzzel games.

Als je heel erg van puzzelspellen houdt waarin je voorwerpen moet samenvoegen (merge games), dan vind je de spellen The Mergest Kingdom, Tropical Merge en Merge Archer Defense waarschijnlijk ook heel leuk.

Wie is de maker van Merge Fruit Time?

Merge Fruit Time is gemaakt door Synk Inc.

Wanneer werd Merge Fruit Time voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 2 januari 2024.