Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Monster School Challenges

Er ligt in Monster School Challenges weer een nieuwe schooldag voor de boeg, maar dit is geen normaal lesprogramma. Dit is namelijk een school voor een groep op Minecraft geïnspireerde personages!

Je leraar voor vandaag is Steve, en in het lesprogramma van dit actiespelletje komen er allerlei skills aan bod, van een parkour hindernisbaan door de grotten tot flesjes werpen. Je hebt voor iedere opdracht zoveel kansen als er leerlingen in dit kleine leslokaal zitten.

Hoe speel je Monster School Challenges?

Monster School Challenges is een grappig behendigheidsspelletje. In de klas zie je allerlei bekende gezichten. Zo is Noob een van je klasgenoten, maar ook Enderman, Zombie Pigman, Diamond Armor Pro, Hacker, en nog een handjevol anderen. Herken jij ze allemaal?

Een voor een mag je met de leerlingen de lesopdracht proberen die Steve ze geeft. Doe je een opdracht of examen goed dan krijg je een A als cijfer. Maar als je het verprutst krijg je een F en moet de betreffende klasgenoot soms ook nog eens voor straf in de Loserhoek gaan staan!

Spelbesturing

Muis

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om de verschillende taken te volbrengen. Er verschijnen aanwijzingen op het scherm om je te helpen.

Toetsenbord

  • Druk bij parkour-opdrachten op S om te STOPPEN met rennen.
  • Druk op de SPATIEBALK om te SPRINGEN.

Soortgelijke spelletjes

Houd je van uitdagende behendigheidsspelletjes, probeer dan ook eens deze games:

  1. Catac.io
  2. Apple Shooter
  3. Poppy Huggie Escape
  4. Stack

Wie is de maker van Monster School Challenges?

Monster School Challenges is gemaakt door het Stickman vs. Monster School Team.