Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mouth Shift 3D

Weet jij de weg naar de eindstreep te halen in Mouth Shift 3D? Het is tijd voor een enorme schranspartij in dit knotsgekke voedselspelletje!

Gelukkig hebben alle personages in dit hilarische racespelletje zowel een enorme mond als een nog grotere eetlust! Werk met ze samen terwijl ze zichzelf volproppen met taarten, donuts en meer. Jij moet ze helpen de barrières te tackelen die tussen hen en de finish in staan!

Hoe speel je Mouth Shift 3D?

Eet een heleboel snoep terwijl je naar het einde van elke hindernisbaan glijdt in dit behendigheidsspelletje. Je moet de mond van je personage op het juiste moment openen of sluiten om lekkers te eten of barrières te omzeilen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de mond van je personage te openen en te sluiten.

Soortgelijke spelletjes

Check ook deze coole online spelletjes!

  1. Teeth Runner
  2. Lick 'Em All
  3. Pencil Rush Online
  4. Real Squid 3D

Wie is de maker?

Mouth Shift 3D is gemaakt door YAD.