Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

My Farm Life

My Farm Life is een avontuurlijk simulatiespel dat zich afspeelt op een boerderij. Hier kun je allerlei taken uitvoeren om je bedrijf te laten groeien. Verzorg je dieren, plant en oogst gewassen en verkoop je producten op de markt of aan de groothandel.

Hoe speel je My Farm Life?

Je begint met een klein eiland waar heel weinig op staat. Alleen een veldje om wat maïs te planten. Ga aan de slag en strooi er wat zaadjes. Geef je planten water en oogst ze. Gebruik het geld dat je verdient door je maïs op de markt te verkopen om nieuwe gebieden vrij te spelen.

Al snel kun je de boerderij uitbreiden met tomaten en zonnebloemen, fruitbomen, kippen, een koe en nog veel meer.

Loop naar de verschillende gebieden om er het geld dat je hebt in te investeren. De teller in elk gebied laat zien hoeveel je moet inleggen. Als je op een veld gaat staan, verschijnen er knoppen waarmee je zaadjes kunt zaaien, water kunt geven en kunt oogsten.

Zodra je een pakhuis hebt gebouwd, kun je ook arbeiders inhuren. Upgrade ze om je inkomen te blijven verhogen zodat je je boerderij verder kunt blijven uitbreiden.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Als je een gebied binnenloopt, verschijnen er knoppen en instructies op het scherm

Speel meer gratis online spelletjes zoals My Farm Life

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook onze gehele verzameling gratis boerderijspelletjes om meer van dit soort online games te spelen.

Je kunt ook een aantal andere verzamelspellen met vergelijkbare gameplay proberen, zoals Build Your Aquarium en Healing Rush.

Wie is de maker van My Farm Life?

My Farm Life is gemaakt door YAD.

Wanneer werd My Farm Life voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 8 februari 2024.