Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

My Shopping Mall - Business Clicker

My Shopping Mall - Business Clicker is een klik-spelletje waarin je bezoekers naar je winkelcentrum moet lokken. Speel nieuwe bezoekers vrij en voeg ze bijeen. Je kunt ook allerlei nieuwe winkels vrijspelen om steeds meer inkomsten binnen te harken.

Hoe speel je My Shopping Mall - Business Clicker?

Open een winkel en je kunt meteen je eerste bezoeker vrijspelen die je winkelcentrum regelmatig komt bezoeken. Elke keer als je drie van dezelfde soort bezoekers hebt vrijgespeeld, kun je ze samenvoegen om een rijkere klant te maken. Geüpgradede bezoekers zullen meer geld uitgeven in je winkel.

Als je meer winkels opent, zullen je klanten ze allemaal langsgaan om aankopen te doen. Als je snel achter elkaar klikt dan rennen je klanten ook nog eens sneller van winkel naar winkel.

Bouw nieuwe verdiepingen in het winkelcentrum en blijf winkels toevoegen. Maak het meest belachelijk grote en drukke winkelcentrum ooit!

Speel meer gratis games die lijken op My Shopping Mall - Business Clicker

Vind je dit spelletje leuk? We hebben nog veel maar games die erop lijken. Je vindt ze in onze verzameling idle spelletjes en op onze pagina met klik-spelletjes.

Voor meer games waarin je een winkel-imperium kunt bouwen kun je terecht op onze pagina met winkelspelletjes, of kijk eens of er iets leuks in onze verzameling tycoonspellen staat.

Wie is de maker van My Shopping Mall - Business Clicker?

My Shopping Mall - Business Clicker is gemaakt door Eccentric Games Studio.

Wanneer werd My Shopping Mall - Business Clicker voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 21 december 2023.