Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Oddbods: Go Bods

Bubbles en Slick halen hun fietsen tevoorschijn in Oddbods: Go Bods. Kun jij ze helpen de obstakels te overwinnen in dit leuke fietsspelletje?

Ze proberen met elkaar van plaats te ruilen in dit schattige en uitdagende puzzelspelletje, gebaseerd op de populaire animatieserie. Je moet op de voorwerpen klikken waarmee ze veilig op hun fiets over een reeks platforms kunnen rijden. Kun jij voorkomen dat ze crashen of gewond raken?

Hoe speel je Oddbods: Go Bods?

Oddbods: Go Bods is een schattig richt- en klikspelletje voor spelers van alle leeftijden. Zorg dat Bubbles en Slick niets overkomt. Ze zijn vastbesloten om met hun fietsen over een reeks gevaarlijke platforms vol gaten en andere gevaren te rijden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op de voorwerpen die de Oddbods helpen veilig te blijven.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar echt leuke online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Oddbods: Looney Ballooney
  2. Shaun the Sheep: Sheep Stack
  3. Super Stacker 2
  4. Stacky Run

Wie is de maker?

Oddbods: Go Bods is gemaakt door One Animation.