Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rebel Gamio

Zet je schrap voor de race in Rebel Gamio. Scheur langs je tegenstanders terwijl je een aantal waanzinnige hindernisbanen probeert te voltooien in dit hardloopspelletje.

Bewijs dat je een echte rebel bent terwijl je verschillende valstrikken gebruikt tegen de andere racers. Activeer een explosie waardoor ze praktisch terug naar de startlijn worden geslagen terwijl je poorten ontgrendelt, draaiende platforms tackelt en meer! Bereik jij het einde van elke hindernisbaan eerder dan zij in dit 3D-racespelletje

Hoe speel je Rebel Gamio?

Rebel Gamio is een leuk en uitdagend multiplayerspelletje waarin je tegen je vrienden of andere gamers kunt spelen. Probeer door een reeks compleet geschifte hindernisbanen vol poorten, valstrikken en andere lastigheden te komen.

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te rennen. 

Soortgelijke spelletjes 

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens!

  1. Blob Giant 3D
  2. Amongus.io
  3. Stickman Vector
  4. Ninja Run

Wie is de maker?

Rebel Gamio is gemaakt door Functu.