Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Save the Girl 2

Een nieuwe dag, een nieuwe dame in nood! Je weet wat je moet doen toch in Save the Girl 2?

Zo niet, hebben we een hint voor je: red het meisje! Ze raakt bij allerlei problemen verzeilt in dit besluitmakende spelletje. Jij moet haar helpen om een vervelende alien te ontwijken terwijl ze haar nieuwe step uitprobeert en naderhand de politie waarschuwt.

Ze is ook erg slecht voorbereid op een tochtje naar de bergen. Jij zult haar een handje moeten helpen terwijl ze warm probeert te blijven en een bevroren meer oversteekt in dit ontwijkspelletje. Zorg alleen dat je haar energiemeter in de gaten houdt tijdens haar vele avonturen en onderweg ook wat munten verzamelt. Die munten kun je namelijk inruilen voor power-ups zodra ze het spookhuis heeft bereikt!

Hoe speel je Save the Girl 2?

Save the Girl 2 is een grappig online spelletje. Jij moet in elk uitdagende level het meisje helpen om aan de lastigste scenario's te ontsnappen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om een voorwerp te kiezen dat het meisje misschien kan helpen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige puzzelspelletjes? Check dan deze!

  1. Snail Bob
  2. Dumb Ways to Die: Original
  3. Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1
  4. YouTubers: Psycho Fan

Wie is de maker?

Save the Girl 2 is gemaakt door YAD.Com.