Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sheep Sort Puzzle: Sort Color

Sheep Sort Puzzle: Sort Color is een leuk puzzelspelletje waarin je de wollige schaapjes op kleur moet sorteren. Zet ze allemaal in de juiste rij.

Hoe speel je Sheep Sort Puzzle: Sort Color?

Voordat de schapen naar de speelweide kunnen hollen, moeten ze eerst netjes in de rij gaan staan. Sorteer de schapen op kleur en laat ze in groepjes naar de weide hollen. Zodra je er vier met hetzelfde vachtje op een rijtje zet, huppelen de schaapjes door het poortje.

Je kunt een schaap naar een lege rij verplaatsen. Schapen die dezelfde kleur wol hebben mogen bij elkaar aansluiten in de rij. Een schaap met een vachtje dat niet overeenkomt met het eerstvolgende schaap in de rij, kun je niet laten aansluiten, ook al is er nog wel plek vrij. Geen enkele rij mag meer dan 4 schapen bevatten.

Speel allerlei gekke kleuren vrij terwijl je de schapen sorteert in een reeks steeds moeilijkere puzzellevels.

Speel meer games die lijken op Sheep Sort Puzzle: Sort Color

Als je dit gratis puzzelspelletje leuk vind, probeer dan ook eens het spel Sort Mart of Sand Sort Puzzle

Bekijk voor een andere verzameling puzzels onze pagina met logica puzzels of onze verzameling Brain Training spelletjes.

Wie is de maker van Sheep Sort Puzzle: Sort Color?

Sheep Sort Puzzle: Sort Color is gemaakt door YAD. 

Wanneer werd Sheep Sort Puzzle: Sort Color voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 4 januari 2024.