Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Silly Ways to Get Infected

Het coronavirus verspreidt zich razendsnel over de hele wereld! Speel Silly Ways to Get Infected en leer hoe je voorkomt dat je ziek wordt terwijl je een paar hele onhandige wezens helpt.

Ze werken zich altijd in de nesten dus ze moeten echt uitkijken tijdens de pandemie in dit grappige en uitdagende Silly Ways to Die-spelletje. Kun jij ze helpen om gezond en gelukkig te blijven?

Je moet de wezens laten zien hoe ze een handreiniger moeten gebruiken, op de juiste sociale afstand blijven en dat ze niet in elkaars gezicht niezen! Het kan zelfs zijn dat ze op de vlucht moeten voor enorme muterende versies van het virus! 

Dumb Ways to Die: Original en Life: The Game zijn nog twee hilarische simulatiespelletjes om uit te proberen. 

Speluitleg

Silly Ways to Get Infected is een virusdodend spelletje. Help de wezens om te voorkomen dat ze ziek worden, of erger, hun vrienden infecteren!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om manieren te zoeken om de wezens te helpen. 
  • KLIK MET LINKS om tissues, flesjes handreiniger en meer te gebruiken!

Wie is de maker?

Silly Ways to Get Infected is ontwikkeld door Agame.