Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Skydom Reforged

Skydom Reforged is een match-3 spelletje met heerlijk zoete icoontjes! Dit puzzelspel heeft honderden levendige en kleurrijke levels.

Hoe speel je Skydom Reforged?

Wissel de stenen om drie of meer identieke figuren aan elkaar te koppelen. Ze verdwijnen dan van het speelveld. Bij combinaties van meer dan drie icoontjes krijg je een sterke power-up die je kunt gebruiken om hele rijen of kolommen in één keer vrij te spelen.

Skydom Reforged heeft levels met steeds een ander doel. In sommige levels moet je een bepaald aantal icoontjes van één kleur verzamelen. Een andere keer is het de bedoeling dat je de eikeltjes of ijsblokken van het bord verwijdert door de stenen ernaast of eronder weg te spelen. Het doel van elk level staat steeds aan de linkerkant van het scherm aangegeven.

In sommige levels kun je multiplayer-matches spelen. Je wordt dan aan een tegenspeler gekoppeld en om het level te halen, moet je die tegenstander verslaan.

Spelbesturing

Gebruik het touchscreen of de muis om de stenen op het bord van plek te laten wisselen. Je kan er drie of meer op een rijtje leggen, of een blok van vier van dezelfde soort maken.

Spellen die lijken op Skydom Reforged

Skydom Reforged is een multiplayer match 3-spel. We hebben op onze site ook een speciale pagina vol met match-3 spellen om uit te proberen. Daarnaast kun je ook de eerste Skydom-game bekijken, als je meer wilt weten over deze spelserie.

Wie heeft dit match-3-spelletje gemaakt?

Skydom Reforged is ontwikkeld door The Pew Pew.

Wanneer is Skydom Reforged uitgekomen?

Dit puzzelspel is uitgebracht in januari 2023.