Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stickman Jewel Match 3 Master

Stickman Jewel Match 3 Master is een tile-matching puzzel met een prachtig geanimeerde avonturenkaart en vloeiende graphics. Laat de edelstenen van plek ruilen en zet drie of meer van dezelfde soort op een rij om een combo te maken.

Hoe speel je Stickman Jewel Match 3 Master?

Gebruik de muis of het touchscreen om op een gem te tikken en deze naar een aangrenzend vakje te slepen. Het doel is om telkens drie of meer van dezelfde soort op een rij te zetten. Elke zet moet een geldige combo opleveren, anders springen de edelstenen gewoon weer terug naar hun oorspronkelijke plek.

Maak combinaties van 4 of meer edelstenen om bonus-voorwerpen te verdienen. Bijvoorbeeld, bommen die een hele kolom of rij, het gebied eromheen, of alle gems van een bepaalde soort in een keer van het bord blazen. Om elk level uit te spelen moet je de gems verzamelen die in het paneeltje bovenin het speelveld staan aangegeven.

Speel games die lijken op Stickman Jewel Match 3 Master

Als je dit match spelletje leuk vind, dan is het misschien handig om te weten dat je er nog veel meer kunt vinden op onze match-3 spelletjes pagina. Of bekijk ook eens onze enorme verzameling online puzzelspelletjes.

Voor andere match-3 avonturen die zich afspelen in de jungle kun je ook Vega Mix 2: Mystery of Island proberen, of de mooie game Tropical Merge.

Wie is de maker van Stickman Jewel Match 3 Master?

Stickman Jewel Match 3 Master is gemaakt door Craft Game World.

Wanneer werd Stickman Jewel Match 3 Master voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 12 december 2023.