Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stop the Bus

Je zult razendsnel moeten zijn om deze bus te halen! Bereid je voor en beproef je geluk in Stop the Bus

Het is een unieke versie van Blackjack die je op een virtuele reis door het Verenigd Koninkrijk neemt. In tegenstelling tot het klassieke kaartspel is het doel hier om 31 punten met je kaarten te krijgen. Bereid je voor om drie gesimuleerde tegenstanders uit te dagen die hun Londense buspas koste wat kost willen behouden. Als je verliest, wordt jouw pas afgepakt en word je terug op straat gezet! 

Dol op kaart- en puzzelspelletjes? Probeer dan ook eens Ono Card Game en Hex Puzzle.

Speluitleg 

Tijdens elke beurt wordt er een kaart uit de stapel of weglegstapel getrokken. Het is jouw doel om zo dicht mogelijk bij 31 punten te komen. Bij elke ronde die je verliest, moet je een busmunt inleveren. Als je ze alle drie verliest, word je buspas afgepakt.  

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om keuzes tijdens elke ronde te maken. 
  • KLIK MET LINKS om kaarten te selecteren.  

Wie is de maker? 

Stop the Bus is gemaakt door Feig Ltd.