Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Snappy Pet Hop

Hoe speel je Super Snappy Pet Hop?

Deze snelle arcade-platformer is de ideale manier om je handen bezig te houden en tegelijkertijd je reflexen te verbeteren. Het doel is om zo ver mogelijk te springen in het eindeloze veld met steeds kleinere platformpjes.

Houd vast en swipe om het personage te bewegen, en richt op het midden van de panelen. Op pc kun je klikken, vasthouden en bewegen.

Verbeter je eigen highscore en daag zelfs andere spelers uit door hun score te verslaan in wedstrijden met drie rondes. Oefening baart kunst in dit kleurrijke swipe-spel!

Meer spellen zoals Super Snappy Pet Hop

Als je andere uitdagende spellen zoekt, check dan vooral onze andere games van deze serie van de maker Gamebop. Zo hebben we onder andere Super Snappy Boomguys en Super Snappy 2048.

Daarnaast hebben we ook een grote verzameling gratis arcade spelletjes.

Wie heeft Super Snappy Pet Hop ontwikkeld?

Deze gratis behendigheidsgame is gemaakt door Gamebop.

Wanneer is Super Snappy Pet Hop uitgebracht?

Pet Hop is in oktober 2023 uitgekomen.