Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Super Snappy Tower

Super Snappy Tower is een pittig stapelspelletje waarbij je de Tetromino-blokken op de tafel moet stapelen zonder dat je toren omvalt.

Hoe speel je Super Snappy Tower?

Je kunt de Tetris-achtige blokken één voor één op de houten tafel laten zakken. Probeer ze netjes op elkaar te stapelen om een hoge toren te bouwen. Het hoogste punt wordt gemeten en telt als je record. Maar als de blokken omvallen, verlies je het spel.

Stapel om de beurt een toren blokken. Nadat jouw toren is gevallen mag je tegenstander het proberen. Kijk wie er in drie rondes de hoogste toren kan bouwen.

Hoe win je Super Snappy Tower: Tips

Probeer de toren stabiel te maken door een brede basis te leggen. Plaats de lange blokken horizontaal over de bovenste laag om het gewicht te spreiden. Lange pilaren kunnen wiebelen en vallen makkelijker om als je er andere blokken bovenop probeert te plaatsen. 

Vergeet niet dat je de blokken ook kunt draaien door op het pijltje te tikken.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om de blokken onder de lijn te slepen
  • Laat los om ze te laten vallen

Speel games die lijken op Super Snappy Tower

Als je dit puzzelspel van Gamebop leuk vind, probeer dan ook eens een van hun andere spellen met multiplayer elementen en PvP wedstrijdjes, zoals Super Snappy 2048 en Super Snappy Pet Hop.

Bekijk ons overzicht van spelletjes met blokken om onze verzameling soortgelijke games van andere studio's allemaal op een rijtje te zien.

Wie is de maker van Super Snappy Tower?

Super Snappy Tower is ontwikkeld door Gamebop. 

Wanneer werd Super Snappy Tower uitgebracht?

Dit spel verscheen op 17 oktober 2023.