Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

The Wall

The Wall is een quizspelletje waarin je score wordt bepaald door balletje langs een gigantisch plinko-bord naar beneden te laten vallen. In sommige rondes mag je zelf bepalen vanaf waar je de balletjes laat vallen, maar een beetje geluk is ook heel belangrijk…!

Hoe speel je The Wall?

In dit quizspelletje komen er allerlei meerkeuze langs. Om te bepalen hoeveel punten het juiste antwoord aan je score toevoegt, vallen er tegelijkertijd twee balletjes langs de spijltjes van het plinko-bord naar beneden. Onderaan het bord vallen de balletjes in een van de genummerde vakjes.

Kies het juiste antwoord op de vragen voordat de balletjes in de vakjes vallen. In sommige rondes kun je zelf kiezen waar je de balletjes laat beginnen. Soms bevatten de vakjes ook negatieve getallen die juist punten van je score afhalen. Zorg dus dat je daar uit de buurt blijft!

De Driehoek van Pascal geeft je een idee van waar de balletjes zoal kunnen landen, maar geluk speelt ook zeker een rol. Soms liggen de beste vakjes pal naast de gevaarlijkste, dat houdt het lekker spannend!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis games zoals The Wall

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook eens de andere games op onze verzamelpagina voor quizspelletjes en test je kennis over verschillende onderwerpen. Je hier kunt allerlei gratis online logica-spelletjes spelen, van Google Feud en Billionaires tot het klassieke potlood-en-papier spelletjes Hangman (Galgje).

Wie is de maker van The Wall?

The Wall is gemaakt door Ringier Axel Springer.

Wanneer werd The Wall voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 24 januari 2024.