Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Thrill Roller Coaster

Thrill Roller Coaster is een waanzinnig 3D simulatiespel met achtbanen. Scheur over de rails vol kronkels en lussen. Draai het karretje bij elke sprong op z’n kop, maar zorg ervoor dat je ook weer op je wielen op de rails landt.

Hoe speel je Thrill Roller Coaster?

In deze wilde achtbaan raas je door een rotsachtig berglandschap. Houd de muisknop ingedrukt om sneller te gaan. Telkens als je karretje een sprong maakt en de rails loslaat, kun je de muisknop ingedrukt houden om een salto te maken. Laat de knop los om op het juiste moment te stoppen met draaien.

Zorg ervoor dat je de kar uiteindelijk ook weer op haar wielen op het spoor landt. Als dit je lukt kun je er een of meer extra wagons bij winnen. Probeer zo veel mogelijk karretjes te verzamelen. Als je mist en verkeerd op de rails terechtkomt dan stort je in de afgrond!

Verzamel muntjes om via het hoofdmenu nieuwe skins vrij te spelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Houd de muisknop ingedrukt om te versnellen en/of in de lucht te draaien
  • Laat de knop los om te remmen en/of te stoppen met draaien

Speel meer gratis spelletjes zoals Thrill Roller Coaster

Vind je dit spel leuk, dan heb je misschien ook wel interesse in onze andere online achtbaan spelletjes. Speel bijvoorbeeld de Thrill Rush saga, of overleef de meest gestoorde achtbanen en glijbanen van de Uphill Rush serie.

Wie is de maker van Thrill Roller Coaster?

Thrill Roller Coaster is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Thrill Roller Coaster voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 22 februari 2024.