Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Wild West Match

Wild West Match is een Match-3 puzzelspelletje van Softgames met een stoer cowboy-thema. Verwissel de sheriff sterren, de staven dynamiet en andere icoontjes die geïnspireerd zijn door het Wilde Westen. Zet er steeds drie of meer van dezelfde soort op een rij.

Hoe speel je Wild West Match?

Op het paneeltje links van het speelveld zie je welke icoontjes je moet wegspelen. Dit verschilt steeds per level. Je kunt de icoontjes van het bord spelen door er minstens drie van dezelfde soort op een rijtje te zetten. Dit doe je door twee aangrenzende stenen van plek te laten wisselen.

Bepaalde stenen kun je alleen wegspelen door er combinaties op of direct naast te maken. Je hebt in elk level maar een beperkt aantal zetten om de opdracht uit te spelen. In de cirkel bovenaan het paneeltje zie je een teller met het aantal zetten dat je nog over hebt.

Door vier of meer van dezelfde icoontjes op een rijtje te zetten kun je ook bommen verdienen. Hiermee kun je hele rijen, kolommen of alle stenen die er direct naast liggen van het bord. Je kunt deze bommen bovendien ook nog eens samenvoegen om nog krachtigere explosies te creëren.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een icoontje en sleep het naar een aangrenzend vakje om de stenen van plaats te laten wisselen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Wild West Match

Vind je dit spelletje leuk, probeer dan ook de andere puzzelspellen van dezelfde studio. Je vindt ze allemaal op onze Softgames pagina. Je kunt bovendien nog vele andere online puzzels vinden op onze match-3 spelletjespagina en in onze verzameling gratis puzzelspelletjes.

We hebben ook een kleine verzameling cowboyspelletjes voor degenen die dol zijn op het Wilde Westen.

Wie is de maker van Wild West Match?

Wild West Match is ontwikkeld door Softgames.

Wanneer werd Wild West Match voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 18 maart 2024.