Beste van 2016

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  2154389 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  1475311 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1086312 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  1029573 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  381861 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  349181 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  307897 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  301415 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  276639 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  261821 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  257323 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  206426 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  170459 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  153047 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  142634 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  138142 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  134853 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  131757 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  124547 keer gespeeld
 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  114974 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  108523 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  107590 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  105534 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  102701 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  92948 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  86049 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  85437 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  80298 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  73797 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  65097 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  63772 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  62130 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  60075 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Snake.is
  Spelen
  Snake.is
  60035 keer gespeeld

  Laat die glimmende slang groeien door zo veel mogelijk gloeiballetjes op te eten! Maar pas op voor de andere slangen (bestuurd door live spelers) in deze online multiplayer-versie van het klassieke slangenspel.

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  56879 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Solitaire in Egypte
  Spelen
  Solitaire in Egypte
  52425 keer gespeeld

  Zelfs in het oude Egypte was dit beroemde kaartspel populair. Doe je best tegen de geweldige computertegenstander!