Herfst Spelletjes

 • Herfstoutfits
  Spelen
  Herfstoutfits
  16430 keer gespeeld

  Deze twee schattige stelletjes zijn op zoek naar superknusse outfits voor de herfst. Kun jij ze een handje helpen in dit aankleedspel?

 • Herfstdames: warme trends
  Spelen
  Herfstdames: warme trends
  2189 keer gespeeld

  Deze trendy dames willen van een heerlijke herfstmiddag genieten, maar niet zonder een paar prachtige herfstoutfits! Kan jij hen helpen bij het ontwerpen van drie fantastische stijlen voordat ze van een Pumpkin spice latte gaan genieten in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Autumn Girl Dress Up
  Spelen
  Autumn Girl Dress Up
  26 keer gespeeld

 • Prinses: herfstmode
  Spelen
  Prinses: herfstmode
  310 keer gespeeld

  Herfst staat voor de deur en deze drie prinsessen zijn op zoek naar warme en hippe outfits. Ze willen ieder een unieke look dus ze kunnen je hulp hard gebruiken. Geef ze wat modetips in dit leuke online aankleedspel.

 • Herfstmode in Parijs
  Spelen
  Herfstmode in Parijs
  555 keer gespeeld

  In de herfst is het altijd heel romantisch in Parijs. Dit stijlvolle meisje en haar vriendje gaan een tochtje maken door de stad, maar ze zijn er nog niet helemaal klaar voor. Kun jij ze helpen met hun haar en hun kleding in dit aankleedspel voor meiden?

 • Feeënzussen herfst trends
  Spelen
  Feeënzussen herfst trends
  41 keer gespeeld

  Deze twee zussen bereiden zich voor om het jaargetijde en zijn stijlen te vieren in dit make-overspel voor meisjes. Kan jij twee matchende looks voor hen ontwerpen? Ze hebben een paar te gekke outfits nodig, en ook wat coole make-up!

 • Ontwerp mijn te gekke herfstmanicuur
  Spelen
  Ontwerp mijn te gekke herfstmanicuur
  827 keer gespeeld

  De herfst is officieel begonnen! De lucht is frisjes, de bladeren veranderen van kleur en al deze modebewuste meiden wil nu graag een manicuur. Kan jij ze in deze online make-overgame helpen om hun nagels te lakken en een outfit te vinden die perfect bij het seizoen past?

 • Mijn verlanglijstje voor de herfst
  Spelen
  Mijn verlanglijstje voor de herfst
  5906 keer gespeeld

  Deze drukke meid heeft een scala aan projecten en bezigheden die ze deze herfst wil uitvoeren, dus heeft ze er een verlanglijstje van gemaakt. Kan jij haar helpen om ze allemaal uit te voeren in dit seizoensgeoriënteerde aankleed- en designspel voor meisjes? Ze wil graag door het park wandelen, een van de kamers in haar huis opnieuw decoreren en nog veel meer.

 • Mijn herfstveranda
  Spelen
  Mijn herfstveranda
  1269 keer gespeeld

  De herfst is aangebroken en deze stijlvolle meiden hebben besloten om de veranda van één van hun vriendinnen opnieuw te decoreren. Kan jij ze in deze online ontwerpgame helpen om meubels en decoratie die de herfst vieren uit te kiezen? Je mag ook een paar mooie outfits uitkiezen die perfect bij een zonnige herfstdag passen!

 • Zussen herfstmodeadviseur
  Spelen
  Zussen herfstmodeadviseur
  1552 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste zussen maken zich klaar voor de herfst in dit online aankleedspel voor meisjes. Kan jij ze helpen om alle onmisbare accessoires te verzamelen om met stijl het seizoen te vieren?

 • Eliza's herfst lookbook
  Spelen
  Eliza's herfst lookbook
  4915 keer gespeeld

  Eliza’s vrienden op school zijn super jaloers op al haar coole herfstoutfits. Ze wil hen dolgraag helpen met het creëren van een eigen herfststijl. Sluit je aan bij Eliza als ze haar lookbook deelt met haar vrienden in dit make-overspel.

 • Herfst must haves voor prinsessen
  Spelen
  Herfst must haves voor prinsessen
  60 keer gespeeld

  Wat is er deze herfst in de mode? Deze twee stijlvolle prinsessen zijn vastberaden om het te gaan zien! Ga met hen mee op zoek naar tientallen seizoensgerichte must haves in dit online aankleedspel voor meisjes.

 • Ladybug mode: herfst in Parijs
  Spelen
  Ladybug mode: herfst in Parijs
  1733 keer gespeeld

  De herfst is een prachtige tijd van het jaar om Parijs te verkennen. Kun jij dit leuke stel helpen om alles op orde te krijgen voor hun reisje naar de Eiffeltoren? Ze hebben geen idee wat ze moeten aantrekken in dit romantische aankleedspel.

 • Princesses: Autumn Celebrations
  Spelen
  Princesses: Autumn Celebrations
  23 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor een herfstfeest en de vijf prinsessen hebben geen idee wat ze zullen aandoen. Kun jij ze helpen om een paar fantastische outfits samen te stellen in Princesses: Autumn Celebrations?

  Gebruik je vaardigheden als stylist om de perfecte herfstkleding voor de prinsessen te ontwerpen in dit verkleedspel. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende sweaters, rokken en accessoires. 

  Als je graag prinsessenspellen en herfstspellen zoals deze speelt, probeer dan ook Back to School: Princesses Rush, Princesses at a Masquerade en Princesses: Autumn Switch.

  Spelbediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om geweldige outfits voor de prinsessen te maken.