Spelletjes met beroemdheden

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  9091 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  8912 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  28695 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  3733 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  49521 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Schoenen ontwerpen met Kim
  Spelen
  Schoenen ontwerpen met Kim
  5949 keer gespeeld

  Ontwerp prachtige pumps of fantastische hoge hakken in dit leuke ontwerpspelletje. Kim kan je hulp goed gebruiken. Kies zelf de kleuren, stijlen en zoveel meer.

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  7269 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Lol
  Spelen
  Lol
  5496 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spelen
  Cleopatra: Real Haircuts
  1646 keer gespeeld

  Een van de grootste leiders van Egypte wil een nieuw uiterlijk. Kun jij haar helpen een echt vorstelijk kapsel te ontwerpen in dit make-overspel voor meiden? Ze laat d'r haar los hangen, dus je moet haar lokken knippen en ze in één, of zelfs meerdere, nieuwe kleuren verven. Geef Cleopatra een cool kapsel waarmee ze indruk maakt op haar rijk en kies ook geweldige accessoires voor haar uit.

 • Diva's: online stijluitdaging
  Spelen
  Diva's: online stijluitdaging
  1135 keer gespeeld

  Drie coole diva's. Drie geweldige stijlen. Eén online uitdaging. Wie van deze stijlvolle meiden kan de mooiste outfit samenstellen in dit online aankleed- en ontwerpspel?

 • Celebrity-fashionista's
  Spelen
  Celebrity-fashionista's
  1011 keer gespeeld

  Deze twee celebrities zijn beste vriendinnen met elkaar en ze zijn allebei dol op mode. Kan jij de beroemde fashionista's helpen om hun volgende stijlen uit te kiezen in deze make-overgame? Je mag helpen om nieuwe frisse en spannende make-up, outfits en nog veel meer uit te kiezen.

 • Legendarische mode: Cleopatra
  Spelen
  Legendarische mode: Cleopatra
  1042 keer gespeeld

  Reis door de tijd en ontdek de hipste modestijlen van het oude Egypte in dit online aankleedspel voor meiden. De legendarische Cleopatra zelf is je gids en ze wil graag haar favoriete stijlen met je delen. Ze laat je zien hoe je je moet kleden als een machtige en majestueuze heerser en laat je de perfecte bob-kapsel als die van haar kiezen.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  3098 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  5232 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  28831 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  2312 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Gestippelde meid: tongendokter
  Spelen
  Gestippelde meid: tongendokter
  1616 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets heel erg vreemds aan de hand met de tong van de gestippelde meid. De beroemde superheldin heeft misschien wel een of andere infectie! Kun jij haar in deze medische simulatiegame snel onderzoeken terwijl ze een bezoekje aan de dokter brengt?

 • Ellie's popstar vs. rock look
  Spelen
  Ellie's popstar vs. rock look
  2358 keer gespeeld

  Ellie wil haar uiterlijk opfrissen met een leukere stijl. Daarom experimenteert ze met outfits en haarstijlen die beroemd zijn geworden door enkele van haar favoriete rock- en popsterren. Kun jij haar helpen beslissen welke look het wordt in dit supercoole aankleedspel?

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  99420 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Voetballen met grote hoofden
  Spelen
  Voetballen met grote hoofden
  677 keer gespeeld

  Wie zegt dat je benen nodig hebt om te kunnen voetballen?

 • Beroemdheden: Malibu-modetrends
  Spelen
  Beroemdheden: Malibu-modetrends
  1113 keer gespeeld

  Deze vier beroemdheden denken de laatste tijd constant terug aan Malibu. Ze missen de stranden en gave cafés, maar vooral de te gekke winkeltjes van de beroemde stad. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de trendy outfits die er hangen na te maken?

 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  3004 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  40120 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Ho-Pin Tung Racer
  Spelen
  Ho-Pin Tung Racer
  1603 keer gespeeld

  Race met de populaire Chinese GP2 coureur in 7 cups en ontwerp je eigen circuit!

 • Beroemde puppy's
  Spelen
  Beroemde puppy's
  4081 keer gespeeld

  Zelfs beroemde puppy's zijn dol op mode! Help jij de eigenaars om een paar te gekke outfits voor deze superschattige hondjes te ontwerpen? In dit gave en grappige simulatie-, aankleed- en ontwerpspel moet je ze eerst een lekker bad geven doen en mooi maken.

 • Eten met een beroemdheid
  Spelen
  Eten met een beroemdheid
  5263 keer gespeeld

  Justin, Johnny of Robert: wie wordt jouw geheime afspraakje?

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  53090 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  46309 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  15457 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • VIP-prinsessen: Parijse modeweek
  Spelen
  VIP-prinsessen: Parijse modeweek
  1037 keer gespeeld

  Een van de meest stijlvolle events van het jaar staat voor de deur en deze twee prinsessen willen er helemaal klaar voor zijn. Help ze aan de perfecte jurk voor de opening van de Parijse modeweek in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  9081 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Verkiezingsstrijd 2016
  Spelen
  Verkiezingsstrijd 2016
  1577 keer gespeeld

  De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet voor watjes. Kies je favoriete kandidaat en maak je klaar voor de strijd. Zowel Hillary als Ted kunnen er flink op los slaan in dit gratis boksspelletje.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  4558 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  5528 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Prins Edward
  Spelen
  Prins Edward
  276 keer gespeeld

  Deze jonge prins haalt het liefst kattenkwaad uit. Kun jij hem helpen?

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  3139 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.