• Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  98843 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  52417 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  48594 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  45701 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  39656 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  28721 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  28114 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  15111 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  14984 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  12790 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Spelen
  Prinsessen: leven met roem 2
  9736 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  9029 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  8593 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  7214 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Ellie's sterrenstijl
  Spelen
  Ellie's sterrenstijl
  5986 keer gespeeld

  Ellie wil dolgraag beroemd worden dus ze heeft besloten zich als een ster te kleden. Help haar in dit leuke make-over spel voor meiden, een paar mooie outfits en accessoires uit te kiezen waarmee ze zeker opvalt tijdens haar volgende auditie.

 • Anna Makeover
  Spelen
  Anna Makeover
  5789 keer gespeeld

  O, nee! Anna's gezicht zit onder de puistjes. Kun jij naar het kasteel gaan om haar puistjes weg te halen in dit make-overspel voor meisjes?

 • Schoenen ontwerpen met Kim
  Spelen
  Schoenen ontwerpen met Kim
  5786 keer gespeeld

  Ontwerp prachtige pumps of fantastische hoge hakken in dit leuke ontwerpspelletje. Kim kan je hulp goed gebruiken. Kies zelf de kleuren, stijlen en zoveel meer.

 • Flipperen met Donald Trump
  Spelen
  Flipperen met Donald Trump
  5398 keer gespeeld

  Het is tijd om het flipperspel weer groot te maken! Donald Trump heeft zijn eigen flipperkast in dit online spelletje. Speel een flipperpotje met deze beruchte zakenman en presidentskandidaat.

 • Lol
  Spelen
  Lol
  5321 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Eten met een beroemdheid
  Spelen
  Eten met een beroemdheid
  5244 keer gespeeld

  Justin, Johnny of Robert: wie wordt jouw geheime afspraakje?

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  5229 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  5192 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  4655 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  4447 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Sterren op weg naar het festival
  Spelen
  Sterren op weg naar het festival
  3986 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is er weer en deze twee sterren gaan naar het eerste festival van het jaar. Kan jij ze helpen om een paar perfecte outfits uit te kiezen? Help ze ook een handje bij het versieren van hun busje, het samenstellen van een afspeellijst voor op de weg en het maken van een paar foto's in deze online aankleed- en designgame.

 • Beroemdheid: kleur van het jaar
  Spelen
  Beroemdheid: kleur van het jaar
  3968 keer gespeeld

  Deze beroemdheid wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Daarom vroeg ze haar favoriete mode-adviseur welke kleuren dit jaar in de mode zijn. Nu wil ze experimenteren met gelijkkleurige outfits, make-up en accessoires. Kun jij haar helpen erachter te komen wat ze eerst moet proberen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Cute Fashion Star
  Spelen
  Cute Fashion Star
  3672 keer gespeeld

  Deze verwende modellen geven de term 'opvliegend' een nieuwe betekenis!

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  3645 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  3442 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  3179 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • Celebrity: Hollywoodstijl
  Spelen
  Celebrity: Hollywoodstijl
  3142 keer gespeeld

  In deze aankleedgame kan je een virtuele reis naar Hollywood maken. Ga met deze beroemde celebrity mee en ze zal je helpen bij het ontwerpen van de perfecte stijl. Je kan coole outfits, accessoires en nog veel meer uitkiezen.

 • Moderne supersterprinses
  Spelen
  Moderne supersterprinses
  2981 keer gespeeld

  Is het een prinses of een superster? Ze is beide! Verder bereidt ze zich voor een rodeloperevent vanavond. Je kan deze trendy prinses dus helpen om te besluiten wat ze aan moet trekken, welk kapsel het beste past en nog veel meer in dit aankleedspel. Als je eenmaal klaar bent, kunnen jullie samen een te gekke en trendy uitdaging aangaan.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  2972 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  2696 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  2562 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Sterren & prinsessen: Filmavond
  Spelen
  Sterren & prinsessen: Filmavond
  2550 keer gespeeld

  De een is een prinses en de ander een ster! Deze twee beste vriendinnen hebben een totaal andere achtergrond, maar ze doen graag van alles met elkaar samen! Ga vanavond met ze mee naar de bioscoop in dit aankleedspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig voor hun outfits en make-up, en kiezen daarna natuurlijk een film uit!