• Back to Santaland: wintervakantie
  Spelen
  Back to Santaland: wintervakantie
  18440 keer gespeeld

  Reis naar een betoverd snoepjeskasteel en probeer alle puzzels op te lossen.

 • My Xmas Room
  Spelen
  My Xmas Room
  11068 keer gespeeld

  Kom in de kerststemming met deze speciale editie van je favoriete inrichtspel!

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  10061 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Kerstdiner: Sara's kookcursus
  Spelen
  Kerstdiner: Sara's kookcursus
  9487 keer gespeeld

  Met dit lekkere diner van Sara kan je kerst niet meer stuk!

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  9334 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Avie: kerststijl
  Spelen
  Avie: kerststijl
  9286 keer gespeeld

  Help deze meid vol stijl de feestdagen door te komen... Te beginnen met een make-over!

 • Professor Holiday
  Spelen
  Professor Holiday
  7933 keer gespeeld

  Pak je koffers voor een fabuleuze vakantie!

 • Ellie in Polynesië
  Spelen
  Ellie in Polynesië
  6654 keer gespeeld

  Ellie gaat samen met een van haar beste vriendinnen op vakantie naar Polynesië. Deze vriendin is opgegroeid op een van de Polynesische eilanden en ze heeft beloofd om Ellie de streek te laten zien. Kun jij haar helpen met haar outfit in dit aankleedspel? Natuurlijk heeft ze ook wat foto's nodig voor haar plakboek.

 • Tropische vakantie
  Spelen
  Tropische vakantie
  5267 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een exotisch avontuur?

 • Ellie: winterse vakantie
  Spelen
  Ellie: winterse vakantie
  4048 keer gespeeld

  Ellie en haar familie gaan voor het eerst op wintervakantie. Ga je ook mee?

 • Prinsessen: thuisvakantie
  Spelen
  Prinsessen: thuisvakantie
  3073 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen blijven deze zomer thuis en gaan niet op vakantie. Kun jij ze helpen aan coole outfits voordat ze genieten van een paar hoogtepunten in hun eigen land in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Winter Bistro
  Spelen
  Winter Bistro
  2506 keer gespeeld

  Vanwege de feestdagen is het druk in het restaurant. Help je klanten zo snel mogelijk!

 • Zussen: vakantiegevoel
  Spelen
  Zussen: vakantiegevoel
  2294 keer gespeeld

  Het lijkt alsof er nooit een einde komt aan de winter in dit online aankleed- en vakantiespel voor meiden. Daarom hebben deze twee zussen besloten om aan de sneeuw te ontsnappen door naar een van hun favoriete resorts te vliegen. Maar wat moeten ze dragen en hoe moeten ze hun haar doen? Help ze om de juiste keuze te maken.

 • Prinsessen: vakantiebestemming
  Spelen
  Prinsessen: vakantiebestemming
  2266 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen op vakantie, maar ze weten niet waar naartoe! Kun jij ze helpen in dit leuke aankleedspel? Kies een bestemming en vergeet de bijpassende outfits niet!

 • Ary's autovakantie
  Spelen
  Ary's autovakantie
  1971 keer gespeeld

  Ary gaat met de auto op reis door Europa. Kun jij ervoor zorgen dat haar auto er klaar voor is? Vergeet ook niet om de muziek uit te kiezen en wat leuke outfits in te pakken in dit online spel voor meiden.

 • Reisdagboek: weg uit de stad
  Spelen
  Reisdagboek: weg uit de stad
  1927 keer gespeeld

  Deze trendy meid heeft haar vrienden al een tijdje niet gezien. Daarom gaat ze in deze online reissimulator op avontuur en de hele wereld rond! Help jij haar om de perfecte outfit uit te kiezen voor elke etappe van haar reis? Haar vrienden wonen in de waanzinnigste en meest trendy steden ter wereld.

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  1880 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Ellie op reis naar Hawaï
  Spelen
  Ellie op reis naar Hawaï
  1794 keer gespeeld

  Ellie gaat op een droomreis naar Hawaï. Kan jij haar helpen bij de voorbereidingen op deze onvergetelijke vakantie in dit make-overspel voor meiden? Ze heeft je meest stijlvolle tips nodig bij het uitzoeken van een te gekke outfit, prachtige make-up en een vlugge behandeling bij de manicure.

 • Oceaantocht met prinsessen
  Spelen
  Oceaantocht met prinsessen
  1773 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen gaan hun eerste cruise beleven in deze aankleedgame voor meiden! Het wordt zeker een onvergetelijk avontuur, maar ze hebben jouw hulp nodig bij het kiezen van een paar perfecte kledingstijlen voor 3 leuke activiteiten. Kan jij ze helpen om gave outfits en kapsels te kiezen voor een elegant diner, een ontspannende middag op de boot en een trektocht naar een tropisch strand?

 • Prinsessen op Ibiza
  Spelen
  Prinsessen op Ibiza
  1548 keer gespeeld

  Ibiza is een van de populairste toeristenbestemmingen in Europa. Kun jij samen met deze drie prinsessen naar de hipste clubs en de coolste stranden gaan in dit online aankleed- en simulatiespel? Ze hebben alleen nog wel wat outfits nodig om hun vakantie extra spectaculair te maken.

 • Reisgenoten
  Spelen
  Reisgenoten
  1536 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze twee beste vriendinnen om op hun volgende vakantie gaan. Ze doen niet liever dan samen op reis gaan. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en make-up uit te kiezen voordat ze vertrekken in deze online aankleedgame?

 • Meisje uit Parijs naar de VS
  Spelen
  Meisje uit Parijs naar de VS
  1334 keer gespeeld

  Deze Franse superheldin gaat voor het eerst naar Amerika. Kun jij haar helpen met pakken? Kies de juiste outfits en allerlei andere spullen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Ellie: winteruitje
  Spelen
  Ellie: winteruitje
  1244 keer gespeeld

  Ellie gaat haar vriend Kevin verrassen met een leuk winteruitje. Maar ze moet alles nog voorbereiden! Kan jij haar helpen om te kiezen welke outfits ze moet meenemen, hoe ze haar koffer moet versieren en nog veel meer in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Christmas Mahjong
  Spelen
  Christmas Mahjong
  1182 keer gespeeld

  Een Mahjong-bord om helemaal in de kerstsfeer te komen...

 • Beste vriendinnen in Parijs
  Spelen
  Beste vriendinnen in Parijs
  1134 keer gespeeld

  Deze twee BFF's zijn klaar voor een stijlvol dagje Parijs. Maar eerst moeten ze nog even een stevig ontbijt nemen. Help ze om twee stijlvolle outfits te kiezen en zich klaar te maken voor een onvergetelijk dagje Parijs in dit online spel voor meiden.

 • Op vakantie in Thailand
  Spelen
  Op vakantie in Thailand
  1069 keer gespeeld

  Dit stijlvolle meisje wil meer te weten komen over de geschiedenis van Thaise mode tijdens haar vakantie. Kun jij haar helpen met het passen van unieke traditionele en moderne outfits in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Jewel Holidays
  Spelen
  Jewel Holidays
  1015 keer gespeeld

  Neem een virtuele vakantie en kom helemaal tot rust met dit ontspannende puzzelspel.

 • Bonnie: volg me naar...
  Spelen
  Bonnie: volg me naar...
  950 keer gespeeld

  Bonnie heeft de hele maand vrij en ze wil een reis om de wereld maken. Kun jij haar helpen met inpakken? Kies de perfecte outfits voor de landen die ze gaat bezoeken en vergeet ook haar kapsel niet in dit leuke aankleed- en reissimulatiespel.

 • Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  Spelen
  Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  920 keer gespeeld

  Het is bijna kerst! Deze wezentjes vieren het wel op een hele rare manier. Kun jij zorgen dat ze de kerstdagen overleven?

 • Prinsessen: zomervakantie
  Spelen
  Prinsessen: zomervakantie
  902 keer gespeeld

  Deze prinsessen nemen een pauze van hun dagelijkse koninklijke bezigheden om van een ontspannende vakantie te genieten. Ze gaan naar een luxe tropisch eiland, maar ze hebben geen flauw idee wat ze moeten aantrekken. Kan jij ze helpen om een paar nieuwe outfits te kiezen die perfect zijn voor het strand, een boottripje en nog veel meer in deze aankleedgame?

 • Curly's Dreamy Summer
  Spelen
  Curly's Dreamy Summer
  899 keer gespeeld

  Curly heeft ontzettend veel zin in de zomer. Kun jij haar helpen met het uitzoeken van kleren voor leuke zomerse activiteiten zoals surfen en naar het strand gaan? Ze kan je advies goed gebruiken in dit zonnige aankleedspel.

 • Prinsessen-reisdagboek: Griekenland
  Spelen
  Prinsessen-reisdagboek: Griekenland
  828 keer gespeeld

  Deze prinses heeft net een reis naar Griekenland gewonnen. En nog leuker: ze mag drie van haar beste vriendinnen meenemen! Ze hebben wel wat hulp nodig om hun spullen in te pakken en een paar leuke kapsels uit te kiezen voordat ze naar het vliegveld gaan. Kan jij de prinsessen helpen om alles klaar voor vertrek te krijgen in deze make-overgame?

 • Prinsessen: tijdreizen
  Spelen
  Prinsessen: tijdreizen
  717 keer gespeeld

  Deze prinsessen vinden het maar saai op school vandaag. Gelukkig is er uit het niets ineens een tijdmachine verschenen! Ga met ze mee op avontuur in dit knotsgekke aankleedspel. Kun jij de juiste outfits en accessoires voor ze vinden en ervoor zorgen dat ze niet uit de toon vallen in de verschillende tijdperken?

 • Gids met krulhaar
  Spelen
  Gids met krulhaar
  685 keer gespeeld

  Deze krullenbos reist de hele wereld over! Kun jij haar helpen met het kiezen van de perfecte outfit voor Japan, Parijs, Machu Picchu en nog veel meer? Ze kan je advies goed gebruiken in dit aankleed- en reisspel, voordat ze weer op weg gaat naar nieuwe avonturen.

 • Annie en Eliza: tropische vakantie
  Spelen
  Annie en Eliza: tropische vakantie
  684 keer gespeeld

  Annie en Eliza zijn op een tropisch eiland aangekomen. Kun jij ervoor zorgen dat hun vakantie op rolletjes verloopt in dit online aankleedspel? Help ze met hun kleding en make-up en zorg dat ze klaar zijn om naar het strand te gaan.

 • Winter Holidays
  Spelen
  Winter Holidays
  655 keer gespeeld

  Speel dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel en ontdek een prachtig dorpje, verstopt tussen met sneeuw bedekte bergen. Het is de ideale manier om een koude winterse dag door te brengen. Hoe snel kun jij alle sterren en kristallen met elkaar verbinden?