Vakantie Spelletjes

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  9671 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Ellie in Polynesië
  Spelen
  Ellie in Polynesië
  6838 keer gespeeld

  Ellie gaat samen met een van haar beste vriendinnen op vakantie naar Polynesië. Deze vriendin is opgegroeid op een van de Polynesische eilanden en ze heeft beloofd om Ellie de streek te laten zien. Kun jij haar helpen met haar outfit in dit aankleedspel? Natuurlijk heeft ze ook wat foto's nodig voor haar plakboek.

 • Reisgenoten
  Spelen
  Reisgenoten
  721 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze twee beste vriendinnen om op hun volgende vakantie gaan. Ze doen niet liever dan samen op reis gaan. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en make-up uit te kiezen voordat ze vertrekken in deze online aankleedgame?

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  10201 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • My Xmas Room
  Spelen
  My Xmas Room
  11227 keer gespeeld

  Kom in de kerststemming met deze speciale editie van je favoriete inrichtspel!

 • Ary's autovakantie
  Spelen
  Ary's autovakantie
  2028 keer gespeeld

  Ary gaat met de auto op reis door Europa. Kun jij ervoor zorgen dat haar auto er klaar voor is? Vergeet ook niet om de muziek uit te kiezen en wat leuke outfits in te pakken in dit online spel voor meiden.

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  1927 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Beste vriendinnen in Parijs
  Spelen
  Beste vriendinnen in Parijs
  1162 keer gespeeld

  Deze twee BFF's zijn klaar voor een stijlvol dagje Parijs. Maar eerst moeten ze nog even een stevig ontbijt nemen. Help ze om twee stijlvolle outfits te kiezen en zich klaar te maken voor een onvergetelijk dagje Parijs in dit online spel voor meiden.

 • Kerstdiner: Sara's kookcursus
  Spelen
  Kerstdiner: Sara's kookcursus
  9605 keer gespeeld

  Met dit lekkere diner van Sara kan je kerst niet meer stuk!

 • Prinsessen: thuisvakantie
  Spelen
  Prinsessen: thuisvakantie
  3168 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen blijven deze zomer thuis en gaan niet op vakantie. Kun jij ze helpen aan coole outfits voordat ze genieten van een paar hoogtepunten in hun eigen land in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Back to Santaland: wintervakantie
  Spelen
  Back to Santaland: wintervakantie
  18655 keer gespeeld

  Reis naar een betoverd snoepjeskasteel en probeer alle puzzels op te lossen.

 • Reisdagboek: weg uit de stad
  Spelen
  Reisdagboek: weg uit de stad
  2001 keer gespeeld

  Deze trendy meid heeft haar vrienden al een tijdje niet gezien. Daarom gaat ze in deze online reissimulator op avontuur en de hele wereld rond! Help jij haar om de perfecte outfit uit te kiezen voor elke etappe van haar reis? Haar vrienden wonen in de waanzinnigste en meest trendy steden ter wereld.

 • Professor Holiday
  Spelen
  Professor Holiday
  7992 keer gespeeld

  Pak je koffers voor een fabuleuze vakantie!

 • Avie: kerststijl
  Spelen
  Avie: kerststijl
  9338 keer gespeeld

  Help deze meid vol stijl de feestdagen door te komen... Te beginnen met een make-over!

 • Prinsessen op Ibiza
  Spelen
  Prinsessen op Ibiza
  1628 keer gespeeld

  Ibiza is een van de populairste toeristenbestemmingen in Europa. Kun jij samen met deze drie prinsessen naar de hipste clubs en de coolste stranden gaan in dit online aankleed- en simulatiespel? Ze hebben alleen nog wel wat outfits nodig om hun vakantie extra spectaculair te maken.

 • Prinsessen: tijdreizen
  Spelen
  Prinsessen: tijdreizen
  770 keer gespeeld

  Deze prinsessen vinden het maar saai op school vandaag. Gelukkig is er uit het niets ineens een tijdmachine verschenen! Ga met ze mee op avontuur in dit knotsgekke aankleedspel. Kun jij de juiste outfits en accessoires voor ze vinden en ervoor zorgen dat ze niet uit de toon vallen in de verschillende tijdperken?

 • Ellie: winterse vakantie
  Spelen
  Ellie: winterse vakantie
  4074 keer gespeeld

  Ellie en haar familie gaan voor het eerst op wintervakantie. Ga je ook mee?

 • Winter Bistro
  Spelen
  Winter Bistro
  2554 keer gespeeld

  Vanwege de feestdagen is het druk in het restaurant. Help je klanten zo snel mogelijk!

 • Kerstmis met een zeemeermin
  Spelen
  Kerstmis met een zeemeermin
  161 keer gespeeld

  Vier samen met je drie favoriete zeemeerminnen kerst in de diepzee!

 • Britney Dress Up
  Spelen
  Britney Dress Up
  86 keer gespeeld

  Britney is dol op de zachte kleuren van haar lentekleren, dus probeer ze allemaal!

 • Fun Summer Holiday
  Spelen
  Fun Summer Holiday
  13 keer gespeeld

  Draai aan het rad en kijk wat de volgende vakantiebestemming van dit meisje wordt. O, en kun je haar ook helpen met pakken?

 • Jouw zomervakantie
  Spelen
  Jouw zomervakantie
  19 keer gespeeld

  Deze groep vriendinnen gaat samen op vakantie en jij bent uitgenodigd! Maak een geweldige stijl voor jezelf voordat je uit vele outfits kiest in dit online aankleedspel voor meisjes.

 • Umbrella Man
  Spelen
  Umbrella Man
  11 keer gespeeld

  Maak het Paraplumannetje blij door hem zover mogelijk te laten reizen!

 • Molly de reisfanaat verkleedt zich
  Spelen
  Molly de reisfanaat verkleedt zich
  358 keer gespeeld

  Molly is dol op reizen en haar volgende avontuur neem haar van New York helemaal naar Boedapest en ondertussen maakt ze een paar tussenstops! Kan jij haar helpen kiezen welke outfits ze moet meenemen in deze online aakleed- en shopgame? Molly moet zich aan haar budget houden terwijl ze bij haar favoriete boetiekje wat nieuwe kleding uitzoekt.

 • Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  Spelen
  Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  969 keer gespeeld

  Het is bijna kerst! Deze wezentjes vieren het wel op een hele rare manier. Kun jij zorgen dat ze de kerstdagen overleven?

 • Meisje uit Parijs naar de VS
  Spelen
  Meisje uit Parijs naar de VS
  1334 keer gespeeld

  Deze Franse superheldin gaat voor het eerst naar Amerika. Kun jij haar helpen met pakken? Kies de juiste outfits en allerlei andere spullen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinses: BFF's in New York
  Spelen
  Prinses: BFF's in New York
  92 keer gespeeld

  New York City is een bruisende plaats en deze twee prinsessen willen dolgraag de coolste attracties bezoeken. Help ze om schattige outfits en kapsels uit te kiezen voordat ze hun hotel verlaten in dit online make-overspel voor meiden.

 • Op vakantie in Thailand
  Spelen
  Op vakantie in Thailand
  1069 keer gespeeld

  Dit stijlvolle meisje wil meer te weten komen over de geschiedenis van Thaise mode tijdens haar vakantie. Kun jij haar helpen met het passen van unieke traditionele en moderne outfits in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  453 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  62 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Zeemeermin en prins op vakantie
  Spelen
  Zeemeermin en prins op vakantie
  203 keer gespeeld

  Is dit een relatie of een vakantie? Deze zeemeermin en haar nieuwe vriendje gaan samen op reis maar zij zal zich als een vis uit het water voelen. Help haar een stijl te creëren die perfect is voor een vakantie op het droge in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Crystal en Ava's kampeeruitje
  Spelen
  Crystal en Ava's kampeeruitje
  223 keer gespeeld

  Crystal en Ava gaan kamperen maar ze kunnen jouw advies wel gebruiken bij het selecteren wat ze mee moeten nemen! Help hen bij het kiezen van tenten, welk eten ze moeten inpakken en nog veel meer in dit online spel voor meisjes.

 • Kerst-spa
  Spelen
  Kerst-spa
  493 keer gespeeld

  Dit meisje is op zoek naar de perfecte winterstijl. Ga samen met haar naar de spa om verschillende soorten make-up en kapsels uit te zoeken. Zorg jij ervoor dat ze er tiptop uitziet voor het kerstfeest?

 • De wereld rond: wintervakantie
  Spelen
  De wereld rond: wintervakantie
  557 keer gespeeld

  De feestdagen zijn aangebroken en elk van deze modebewuste meiden houdt een feest in hun geboorteland. Kan jij ze helpen om de winterzonnewende, Chanoeka en Kwanzaa te vieren in deze feestelijke aankleed- en designgame? Doe met ze mee bij het ophangen van de decoratie en het uitkiezen van de perfecte outfits.

 • Bonnie: volg me naar...
  Spelen
  Bonnie: volg me naar...
  950 keer gespeeld

  Bonnie heeft de hele maand vrij en ze wil een reis om de wereld maken. Kun jij haar helpen met inpakken? Kies de perfecte outfits voor de landen die ze gaat bezoeken en vergeet ook haar kapsel niet in dit leuke aankleed- en reissimulatiespel.

 • Prinsessenblog: reismode
  Spelen
  Prinsessenblog: reismode
  342 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een blog over haar reisavonturen en haar favoriete mode en ze krijgt steeds meer lezers. Help haar om haar volgende post te schrijven in dit leuke online spel voor meiden. Geef haar wat modetips voor haar nieuwe reisavonturen en kies samen een exotische locatie uit.