Vakantie Spelletjes

 • Reisgenoten
  Spelen
  Reisgenoten
  2078 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze twee beste vriendinnen om op hun volgende vakantie gaan. Ze doen niet liever dan samen op reis gaan. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en make-up uit te kiezen voordat ze vertrekken in deze online aankleedgame?

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  10819 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • My Xmas Room
  Spelen
  My Xmas Room
  11830 keer gespeeld

  Kom in de kerststemming met deze speciale editie van je favoriete inrichtspel!

 • Ellie in Polynesië
  Spelen
  Ellie in Polynesië
  7155 keer gespeeld

  Ellie gaat samen met een van haar beste vriendinnen op vakantie naar Polynesië. Deze vriendin is opgegroeid op een van de Polynesische eilanden en ze heeft beloofd om Ellie de streek te laten zien. Kun jij haar helpen met haar outfit in dit aankleedspel? Natuurlijk heeft ze ook wat foto's nodig voor haar plakboek.

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  2061 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Professor Holiday
  Spelen
  Professor Holiday
  8101 keer gespeeld

  Pak je koffers voor een fabuleuze vakantie!

 • Avie: kerststijl
  Spelen
  Avie: kerststijl
  9566 keer gespeeld

  Help deze meid vol stijl de feestdagen door te komen... Te beginnen met een make-over!

 • Kerstdiner: Sara's kookcursus
  Spelen
  Kerstdiner: Sara's kookcursus
  10173 keer gespeeld

  Met dit lekkere diner van Sara kan je kerst niet meer stuk!

 • Back to Santaland: wintervakantie
  Spelen
  Back to Santaland: wintervakantie
  19918 keer gespeeld

  Reis naar een betoverd snoepjeskasteel en probeer alle puzzels op te lossen.

 • Winter Bistro
  Spelen
  Winter Bistro
  2607 keer gespeeld

  Vanwege de feestdagen is het druk in het restaurant. Help je klanten zo snel mogelijk!

 • Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  Spelen
  Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  4227 keer gespeeld

  Het is bijna kerst! Deze wezentjes vieren het wel op een hele rare manier. Kun jij zorgen dat ze de kerstdagen overleven?

 • Umbrella Man
  Spelen
  Umbrella Man
  11 keer gespeeld

  Maak het Paraplumannetje blij door hem zover mogelijk te laten reizen!

 • De wereld rond: wintervakantie
  Spelen
  De wereld rond: wintervakantie
  557 keer gespeeld

  De feestdagen zijn aangebroken en elk van deze modebewuste meiden houdt een feest in hun geboorteland. Kan jij ze helpen om de winterzonnewende, Chanoeka en Kwanzaa te vieren in deze feestelijke aankleed- en designgame? Doe met ze mee bij het ophangen van de decoratie en het uitkiezen van de perfecte outfits.

 • Crystal en Ava's kampeeruitje
  Spelen
  Crystal en Ava's kampeeruitje
  223 keer gespeeld

  Crystal en Ava gaan kamperen maar ze kunnen jouw advies wel gebruiken bij het selecteren wat ze mee moeten nemen! Help hen bij het kiezen van tenten, welk eten ze moeten inpakken en nog veel meer in dit online spel voor meisjes.

 • Britney Dress Up
  Spelen
  Britney Dress Up
  86 keer gespeeld

  Britney is dol op de zachte kleuren van haar lentekleren, dus probeer ze allemaal!

 • Kerstgolf
  Spelen
  Kerstgolf
  229 keer gespeeld

  Kom helemaal in de kerststemming met dit leuke minigolfspelletje. Pak je putter en kijk of je een hole-in-one kunt slaan. Er liggen twee lastige minigolfbanen op je te wachten. Kijk of je alle edelstenen kunt verzamelen in het prachtige Snow Valley of breng een virtueel bezoek aan Frosty Island. Veel plezier met dit leuke, uitdagende kerstgolfspelletje.

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  453 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • Ellie op reis naar Hawaï
  Spelen
  Ellie op reis naar Hawaï
  1794 keer gespeeld

  Ellie gaat op een droomreis naar Hawaï. Kan jij haar helpen bij de voorbereidingen op deze onvergetelijke vakantie in dit make-overspel voor meiden? Ze heeft je meest stijlvolle tips nodig bij het uitzoeken van een te gekke outfit, prachtige make-up en een vlugge behandeling bij de manicure.

 • Fun Summer Holiday
  Spelen
  Fun Summer Holiday
  13 keer gespeeld

  Draai aan het rad en kijk wat de volgende vakantiebestemming van dit meisje wordt. O, en kun je haar ook helpen met pakken?

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  62 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Fijne vakantie
  Spelen
  Fijne vakantie
  32 keer gespeeld

  Ga samen met Lily en Lucy op een supercoole reis rond de wereld.

 • Ary's autovakantie
  Spelen
  Ary's autovakantie
  2118 keer gespeeld

  Ary gaat met de auto op reis door Europa. Kun jij ervoor zorgen dat haar auto er klaar voor is? Vergeet ook niet om de muziek uit te kiezen en wat leuke outfits in te pakken in dit online spel voor meiden.

 • Molly de reisfanaat verkleedt zich
  Spelen
  Molly de reisfanaat verkleedt zich
  358 keer gespeeld

  Molly is dol op reizen en haar volgende avontuur neem haar van New York helemaal naar Boedapest en ondertussen maakt ze een paar tussenstops! Kan jij haar helpen kiezen welke outfits ze moet meenemen in deze online aakleed- en shopgame? Molly moet zich aan haar budget houden terwijl ze bij haar favoriete boetiekje wat nieuwe kleding uitzoekt.

 • Sunny Spring Dress Up
  Spelen
  Sunny Spring Dress Up
  21 keer gespeeld

  Het valt niet mee om net zo fleurig te zijn als de lente zelf, maar Kirsten heeft er de kleren voor!

 • Bonnie: volg me naar...
  Spelen
  Bonnie: volg me naar...
  950 keer gespeeld

  Bonnie heeft de hele maand vrij en ze wil een reis om de wereld maken. Kun jij haar helpen met inpakken? Kies de perfecte outfits voor de landen die ze gaat bezoeken en vergeet ook haar kapsel niet in dit leuke aankleed- en reissimulatiespel.

 • Zeemeermin en prins op vakantie
  Spelen
  Zeemeermin en prins op vakantie
  203 keer gespeeld

  Is dit een relatie of een vakantie? Deze zeemeermin en haar nieuwe vriendje gaan samen op reis maar zij zal zich als een vis uit het water voelen. Help haar een stijl te creëren die perfect is voor een vakantie op het droge in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Winterpret
  Spelen
  Winterpret
  37 keer gespeeld

  Deze twee zussen zijn echte winterliefhebbers. Versier samen de kerstboom en bepaal hoe ze hun vrije dag in de sneeuw doorbrengen. Gaan ze sleeën of snowboarden? Jij mag het zeggen!

 • Ellie: zomerweek
  Spelen
  Ellie: zomerweek
  130 keer gespeeld

  Ellie gaat een weekje op vakantie en ze wil drie verschillende plaatsen bezoeken. Voor elke plek heeft ze een unieke outfit nodig. Geef haar wat kledingtips en advies over de eerste plaats die ze moet bezoeken in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinses: BFF's in New York
  Spelen
  Prinses: BFF's in New York
  92 keer gespeeld

  New York City is een bruisende plaats en deze twee prinsessen willen dolgraag de coolste attracties bezoeken. Help ze om schattige outfits en kapsels uit te kiezen voordat ze hun hotel verlaten in dit online make-overspel voor meiden.

 • Meisje uit Parijs naar de VS
  Spelen
  Meisje uit Parijs naar de VS
  1334 keer gespeeld

  Deze Franse superheldin gaat voor het eerst naar Amerika. Kun jij haar helpen met pakken? Kies de juiste outfits en allerlei andere spullen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinsessen: tropische ontsnapping
  Spelen
  Prinsessen: tropische ontsnapping
  350 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben het helemaal gehad met de winter! Ze hebben zin in zon, zee en strand. Daarom gaan ze op een luxe vakantie naar een tropisch eiland! Kun jij ze helpen met inpakken en het kiezen van hun outfits en make-up voordat ze naar het vliegveld gaan?

 • Jouw zomervakantie
  Spelen
  Jouw zomervakantie
  19 keer gespeeld

  Deze groep vriendinnen gaat samen op vakantie en jij bent uitgenodigd! Maak een geweldige stijl voor jezelf voordat je uit vele outfits kiest in dit online aankleedspel voor meisjes.

 • Vakantiekapsels
  Spelen
  Vakantiekapsels
  21 keer gespeeld

  Ga je op vakantie? Vergeet dan je nieuwe superkapsel niet!

 • Prinsessen: thuisvakantie
  Spelen
  Prinsessen: thuisvakantie
  3237 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen blijven deze zomer thuis en gaan niet op vakantie. Kun jij ze helpen aan coole outfits voordat ze genieten van een paar hoogtepunten in hun eigen land in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Annie en Eliza: tropische vakantie
  Spelen
  Annie en Eliza: tropische vakantie
  684 keer gespeeld

  Annie en Eliza zijn op een tropisch eiland aangekomen. Kun jij ervoor zorgen dat hun vakantie op rolletjes verloopt in dit online aankleedspel? Help ze met hun kleding en make-up en zorg dat ze klaar zijn om naar het strand te gaan.

 • Kerst-spa
  Spelen
  Kerst-spa
  561 keer gespeeld

  Dit meisje is op zoek naar de perfecte winterstijl. Ga samen met haar naar de spa om verschillende soorten make-up en kapsels uit te zoeken. Zorg jij ervoor dat ze er tiptop uitziet voor het kerstfeest?