Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Autumn Solitaire Tripeaks

Autumn Solitaire Tripeaks is een kaartspelletje voor één speler. Kun jij alle kaarten sorteren en wegspelen voordat je voorraad stapel op is?

Hoe speel je Autumn Solitaire Tripeaks?

Het doel is om alle speelkaarten van tafel te spelen. Je kunt de bovenste laag kaarten naar de stapel verplaatsen als ze één punt hoger of één punt lager in waarde zijn dan de bovenste kaart op de aflegstapel. De kleur maakt hierbij niet uit.

Als je geen kaarten meer kunt wegspelen, trek dan een nieuwe kaart van de voorraad stapel en kijk of je een nieuwe reeks kunt beginnen. Als je voorraad extra kaarten op is voordat je alle kaarten hebt weggespeeld, dan verlies je het spel.

Er zijn verschillende bonuskaarten waarmee je hele rijen of groepen in één keer kunt verwijderen. Maak er strategisch gebruik van als je er eentje ziet liggen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel games die lijken op Autumn Solitaire Tripeaks

Duik voor meer spellen zoals deze in onze catalogus gratis kaartspellen of bekijk onze verzameling online solitaire spellen.

De spelproducent SoftGames heeft ook een groot aantal andere kaartspellen gemaakt. Die vind je terug op onze Softgames overzichtspagina.

Wie is de maker van Autumn Solitaire Tripeaks?

Autumn Solitaire Tripeaks is gemaakt door BestPhysics.

Wanneer werd Autumn Solitaire Tripeaks voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 11 oktober 2023.