Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Kongregate Games

Over Onze Kongregate Games

We hebben heel wat van je favoriete Kongregate spelletjes. Er zijn uitdagende puzzelspelletjes en tal van andere titels. Onze inactieve spelletjes zijn eenvoudiger, maar niet minder uitdagend. Je hebt er alleen wat meer geduld voor nodig. In deze spelletjes moet je vaak herhaaldelijk op dingen klikken om geld of andere waardevolle dingen te verdienen. Soms kun je deze zelfs op de achtergrond laten draaien om het werk voor jou te doen.

In torenverdedigingsspelletjes neem je het op tegen eindeloze golven van monsters, soldaten en andere vijanden die vastbesloten zijn jouw grondgebied te veroveren. Je moet dit en alle waardevolle grondstoffen verdedigen door een heleboel geweldige torens te bouwen en ze vol te zetten met dappere krijgers gewapend met pijl en boog, revolvers en zelfs magische wapens! Deze gratis online spelletjes zitten vol plezier en spanning! Je kunt er een of ze allemaal 24 uur per dag uitproberen!