Verkeer spellen

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  84585 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  27445 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  185326 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

  Highway Rider Extreme is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Car Park Challenge
  Spelen
  Car Park Challenge
  48458 keer gespeeld

  Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

 • Taxi besturen in New York
  Spelen
  Taxi besturen in New York
  18746 keer gespeeld

  Kun jij je passagiers veilig naar hun bestemming brengen?

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  3348 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  19641 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Racen op de snelweg 3D
  Spelen
  Racen op de snelweg 3D
  15126 keer gespeeld

  Pas je auto's aan en scheur het asfalt aan flarden in dit spannende 3D-spelletje.

 • Driving Force 2
  Spelen
  Driving Force 2
  1275 keer gespeeld

  Het valt niet mee om deze verdachten te achtervolgen, vooral omdat ze ook nog bazooka's hebben. Kun jij ze allemaal uitschakelen?

 • Parking Fury
  Spelen
  Parking Fury
  8420 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  26526 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  10953 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  12159 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • Traffic Slam 3
  Spelen
  Traffic Slam 3
  5327 keer gespeeld

  Verkeersregels?

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  3046 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  64340 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  9186 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Extreem parkeren
  Spelen
  Extreem parkeren
  11349 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een intense parkeeruitdaging? Misschien zelfs meer dan één? Probeer deze auto op deze krappe parkeerplaatsen te parkeren en pronk met je rijkunsten in dit leuke online spel.

 • 3D boerderijtractor-parkeersimulator
  Spelen
  3D boerderijtractor-parkeersimulator
  7570 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens auto's of zelfs vrachtwagens geparkeerd in andere spelletjes. Maar denk je dat je deze tractors kan besturen? Probeer ze in een aantal nauwe kieren op de boerderij te manoeuvreren in dit uitdagende parkeerspel. Je moet doorrijden zodat je tijd niet op gaat!

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  17948 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • Parkeerpaniek
  Spelen
  Parkeerpaniek
  2658 keer gespeeld

  Je rode sportwagen staat ingeklemd op dit drukke parkeerterrein, maar geen paniek! Je hoeft alleen maar de andere auto's en trucks te verplaatsen!

 • Parking in Istanbul
  Spelen
  Parking in Istanbul
  34961 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om in een van de drukste steden van Turkije te rijden en te parkeren. Maar dat mag de pret niet drukken, toch? Parkeer deze auto in elke level zonder brokken te maken in dit uiterst realistische simulatiespel.

 • Bus-expert 3D parkeren
  Spelen
  Bus-expert 3D parkeren
  4519 keer gespeeld

  Schoolbussen zijn niet makkelijk te besturen en het is nog moeilijker om ze te parkeren. Kan jij al deze virtuele exemplaren in een plekje proppen in deze online 3D parkeergame?

 • Auto's stelen 3D
  Spelen
  Auto's stelen 3D
  7666 keer gespeeld

  In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!

 • Traffic Slam 2
  Spelen
  Traffic Slam 2
  16616 keer gespeeld

  De ambulances gaan het druk krijgen vannacht...

 • Echte straatrace
  Spelen
  Echte straatrace
  25158 keer gespeeld

  Je kunt uit verschillende speltypen kiezen in dit realistische 3D-racespel. Kijk of jij als eerste de finish kunt bereiken tijdens een spannende straatrace of daag je tegenstanders uit tijdens een gevaarlijke competitie. Vergeet ook niet om de coole upgrades en klassieke auto's uit te proberen!

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  953 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • LA Traffic Mayhem
  Spelen
  LA Traffic Mayhem
  13184 keer gespeeld

  In een stad met 8 miljoen auto's is het altijd spitsuur.

 • Traffic Trouble
  Spelen
  Traffic Trouble
  6940 keer gespeeld

  Het is het jaar 2312 en jij bent de laatste verkeersagent. Moet je door een robot vervangen worden?

 • I Love Traffic
  Spelen
  I Love Traffic
  12909 keer gespeeld

  Waarom worden verkeerslichten door computers aangestuurd? Omdat mensen fouten maken!

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  9366 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Car Parking 2
  Spelen
  Car Parking 2
  3664 keer gespeeld

  Er wacht weer een verzameling coole sportauto's op je in dit 3D-parkeerspel. Kun jij de juiste plaatsen voor ze vinden voordat de tijd om is?

 • Air Traffic Chief 3D
  Spelen
  Air Traffic Chief 3D
  1517 keer gespeeld

  Als hoofd luchtverkeersleiding in het echte leven heb je stalen zenuwen nodig. Denk je dat je een virtuele verkeersleidingstoren aankunt? Zorg dat al die vliegtuigen boven deze drukke luchthaven niet met elkaar botsen. Jij moet ze zo begeleiden dat ze veilig kunnen landen in dit heftige simulatiespel.

 • Dierenvriend
  Spelen
  Dierenvriend
  1902 keer gespeeld

  De dieren in dit actiespel zijn al tijden op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Help jij ze het verkeer te ontwijken op weg naar de boerderij waar ze naartoe verhuizen? Deze snelwegen zijn erg gevaarlijk!

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  4471 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • Traffic Rescue
  Spelen
  Traffic Rescue
  1926 keer gespeeld

  Het is vandaag een gekkenhuis op de wegen van dit kleine dorp. Lap snel de slachtoffers van ongevallen op voordat het te laat is in dit boeiende dokterspel.