Verkeer spellen

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  56856 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  23756 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  8867 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Car Park Challenge
  Spelen
  Car Park Challenge
  48050 keer gespeeld

  Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  18860 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Taxi besturen in New York
  Spelen
  Taxi besturen in New York
  18203 keer gespeeld

  Kun jij je passagiers veilig naar hun bestemming brengen?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  62795 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  178110 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

  Highway Rider Extreme is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  25640 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  3162 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  16066 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  11660 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • Driving Force 2
  Spelen
  Driving Force 2
  1047 keer gespeeld

  Het valt niet mee om deze verdachten te achtervolgen, vooral omdat ze ook nog bazooka's hebben. Kun jij ze allemaal uitschakelen?

 • Parking in Istanbul
  Spelen
  Parking in Istanbul
  33597 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om in een van de drukste steden van Turkije te rijden en te parkeren. Maar dat mag de pret niet drukken, toch? Parkeer deze auto in elke level zonder brokken te maken in dit uiterst realistische simulatiespel.

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  10587 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • Parking Fury
  Spelen
  Parking Fury
  7988 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!

 • Racen op de snelweg 3D
  Spelen
  Racen op de snelweg 3D
  13586 keer gespeeld

  Pas je auto's aan en scheur het asfalt aan flarden in dit spannende 3D-spelletje.

 • Traffic Slam 3
  Spelen
  Traffic Slam 3
  4951 keer gespeeld

  Verkeersregels?

 • Bus-expert 3D parkeren
  Spelen
  Bus-expert 3D parkeren
  4024 keer gespeeld

  Schoolbussen zijn niet makkelijk te besturen en het is nog moeilijker om ze te parkeren. Kan jij al deze virtuele exemplaren in een plekje proppen in deze online 3D parkeergame?

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  2842 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • Traffic Slam Arena
  Spelen
  Traffic Slam Arena
  745 keer gespeeld

  Pak een helm en kruip achter het stuur van deze racemonsters. Maar pas op, want je bent niet de enige!

 • LA Traffic Mayhem
  Spelen
  LA Traffic Mayhem
  13173 keer gespeeld

  In een stad met 8 miljoen auto's is het altijd spitsuur.

 • Auto's stelen 3D
  Spelen
  Auto's stelen 3D
  7555 keer gespeeld

  In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!

 • Traffic Slam 2
  Spelen
  Traffic Slam 2
  16424 keer gespeeld

  De ambulances gaan het druk krijgen vannacht...

 • 3D boerderijtractor-parkeersimulator
  Spelen
  3D boerderijtractor-parkeersimulator
  6962 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens auto's of zelfs vrachtwagens geparkeerd in andere spelletjes. Maar denk je dat je deze tractors kan besturen? Probeer ze in een aantal nauwe kieren op de boerderij te manoeuvreren in dit uitdagende parkeerspel. Je moet doorrijden zodat je tijd niet op gaat!

 • Parkeerpaniek
  Spelen
  Parkeerpaniek
  2508 keer gespeeld

  Je rode sportwagen staat ingeklemd op dit drukke parkeerterrein, maar geen paniek! Je hoeft alleen maar de andere auto's en trucks te verplaatsen!

 • I Love Traffic
  Spelen
  I Love Traffic
  12909 keer gespeeld

  Waarom worden verkeerslichten door computers aangestuurd? Omdat mensen fouten maken!

 • Extreem parkeren
  Spelen
  Extreem parkeren
  11143 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een intense parkeeruitdaging? Misschien zelfs meer dan één? Probeer deze auto op deze krappe parkeerplaatsen te parkeren en pronk met je rijkunsten in dit leuke online spel.

 • Echte straatrace
  Spelen
  Echte straatrace
  24462 keer gespeeld

  Je kunt uit verschillende speltypen kiezen in dit realistische 3D-racespel. Kijk of jij als eerste de finish kunt bereiken tijdens een spannende straatrace of daag je tegenstanders uit tijdens een gevaarlijke competitie. Vergeet ook niet om de coole upgrades en klassieke auto's uit te proberen!

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  886 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  9346 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Car Parking 2
  Spelen
  Car Parking 2
  3619 keer gespeeld

  Er wacht weer een verzameling coole sportauto's op je in dit 3D-parkeerspel. Kun jij de juiste plaatsen voor ze vinden voordat de tijd om is?

 • Air Traffic Chief 3D
  Spelen
  Air Traffic Chief 3D
  1504 keer gespeeld

  Als hoofd luchtverkeersleiding in het echte leven heb je stalen zenuwen nodig. Denk je dat je een virtuele verkeersleidingstoren aankunt? Zorg dat al die vliegtuigen boven deze drukke luchthaven niet met elkaar botsen. Jij moet ze zo begeleiden dat ze veilig kunnen landen in dit heftige simulatiespel.

 • Dierenvriend
  Spelen
  Dierenvriend
  1899 keer gespeeld

  De dieren in dit actiespel zijn al tijden op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Help jij ze het verkeer te ontwijken op weg naar de boerderij waar ze naartoe verhuizen? Deze snelwegen zijn erg gevaarlijk!

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  4460 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • Traffic Chaos
  Spelen
  Traffic Chaos
  1448 keer gespeeld

  Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.