Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Balloon Match 3D

Ontspan met Balloon Match 3D, een rustgevend sorteerspelletje. Draai de grote bos kleurrijke ballonnen de ene en de andere kant op om de gelijke ballonnen te vinden. Je moet er drie van dezelfde soort verzamelen om ze weg te spelen.

Hoe speel je Balloon Match 3D?

Het doel is om alle ballonnen weg te spelen. Tik op het boeket zwevende ballonnen en sleep naar rechts of links om de hele bos te laten draaien. Zoek er steeds drie van dezelfde soort bij elkaar?

Verzamel de juiste ballonnen door erop te tikken. De ballon wordt nu naar een van de lege vakjes onderaan het scherm verplaatst. Als je drie van dezelfde soort hebt verzameld, worden de ballonnen verwijderd. De volgorde waarin je ze verzamelt maakt niet uit. Zorg alleen wel dat je altijd genoeg lege vakjes overhoudt om de reeksen af te maken!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis online games zoals Balloon Match 3D

Als je dit 3D match- en sorteerspelletje leuk vindt, probeer dan ook een van onze andere online puzzelspellen, zoals Mystic Mahjongg, Sheep Sort Puzzle, of een van onze vele andere gratis matching spelletjes.

Wie is de maker van Balloon Match 3D?

Balloon Match 3D is gemaakt door BPTop.

Wanneer werd Balloon Match 3D voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 31 januari 2023.