Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bike Jump

Bike Jump is een motorspelletje waarin je allerlei angstaanjagende stunts kun doen waar je haren van overeind gaan staan. Race van de schans en probeer je motorcoureur dwars door de doelschijf te lanceren.

Hoe speel je Bike Jump?

Het doel is om je coureur door de rode doelschijf te barsten aan het einde van elk parcours. Race de schans af en spring met je motor. Tik op het pijltje omhoog om van je motor te springen en je jetpack te gebruiken.

Door herhaaldelijk omhoog te tikken terwijl je de jetpack gebruikt, laat je de brandstof in korte stoten vrijkomen. Hierdoor gaat de brandstof in je tank langer mee, zodat je meer afstand kunt afleggen.

Tussen de pogingen door kun je met het geld dat je hebt verdiend je jetpack en motor upgraden. Of speel een andere bestuurder of een ander voertuig vrij.

Spelbesturing

  • Houd het pijltje omhoog ingedrukt om de helling af te racen
  • Laat los en tik nogmaals op pijltje omhoog om van de motor te springen
  • Tik kort op pijltje omhoog om een stoot jetpack brandstof op te branden

Speel games die lijken op Bike Jump

Bekijk het spel Construction Ramp Jumping om gevaarlijke en vernietigende sprongen te maken met grote vrachtwagens op een volle bouwplaats.

Voor meer spellen met motoren en gave stunts kun je terecht bij onze verzameling motor race spelletjes, of neem een kijkje op onze catalogus met stunt spelletjes.

Wie is de maker van Bike Jump?

Bike Jump is gemaakt door 2Play.

Wanneer werd Bike Jump voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 17 oktober 2023.