Race Spelletjes

 • V8-racekampioen
  V8-racekampioen
  394 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste racers ter wereld in het actierijke racespel V8-racekampioen. Denk je dat jij de beste racer uit de geschiedenis kunt worden?

 • Monstertruck: nitrostadion
  Monstertruck: nitrostadion
  1513 keer gespeeld

  Stap in je monstertruck, laat je motor brullen en geef plankgas! Verpletter de auto's en word meteen de beste!

 • Race tegen de klok
  Race tegen de klok
  434 keer gespeeld

  De tijd tikt. Stap in je auto, geef plankgas en probeer de finish zo snel mogelijk te bereiken! Gebruik het geld dat je hebt verdiend om supercoole upgrades te kopen.

 • Snoepjestransport
  Snoepjestransport
  1257 keer gespeeld

  Rij met je truck voorzichtig over de hobbelige chocoladewegen van Snoepjesland. Kun jij het snoepgoed veilig afleveren?

 • Ms Paint-racers
  Ms Paint-racers
  607 keer gespeeld

  Race op verschillende circuits tegen supersnelle tegenstanders in dit adrenalineverhogende racespelletje!

 • Spider-Man: Amazing Race
  Spider-Man: Amazing Race
  2952 keer gespeeld

  Spider-Man heeft het helemaal gehad met het jagen op schurken. Hij heeft veel meer zin om eens even lekker te scheuren in zijn nieuwe raceauto. Doe je met hem mee?

 • Stuntuitdagingen 2
  Stuntuitdagingen 2
  5847 keer gespeeld

  Denk je dat jij in de huid van deze stuntman durft te kruipen in dit geweldige racespelletje? Probeer alle levels te voltooien in Stuntuitdagingen 2!

 • Stuntwagen
  Stuntwagen
  2515 keer gespeeld

  Dit coole raceautootje is nog in ontwikkeling. Maak een proefrit en vergeet de upgrades niet.

 • Truckformers 2
  Truckformers 2
  3587 keer gespeeld

  De truckformers zijn weer terug! Laat je truck zweven of verander hem in een allesverwoestende machine in dit geweldige racespelletje. Denk je dat jij alle levels kunt voltooien in deel 2 van dit populaire spel?

 • Waanzinnige race 2
  Waanzinnige race 2
  1235 keer gespeeld

  Rijd jij als een waanzinnige? Gewone racers hoeven niet eens te komen. In dit vervolg op het populaire racespel zijn alleen de meest waanzinnige racers welkom!

 • Miniracer
  Miniracer
  1514 keer gespeeld

  Stap in je sportautootje en scheur alsof je leven er vanaf hangt. Als je botst, is het spel direct afgelopen. Kun jij alle gevaren ontwijken en de race winnen?

 • Straatracen
  Straatracen
  6174 keer gespeeld

  In Straatracen ben jij degene die het gaspedaal bedient. Win races en verdien geld om je auto te verbeteren. Klaar voor de start?

 • Straatracen
  Straatracen
  148 keer gespeeld

  Pas op voor de politieauto's en verzamel zo veel mogelijk geld, krachten en upgrades om de race te winnen!

 • Rode racer 2
  Rode racer 2
  6465 keer gespeeld

  Rijd als een gek om een heleboel missies uit te voeren in dit race- en botsspel. Bots tegen auto's voor geld en rijd je auto op de meest spectaculaire manieren in de prak. Dit is niet voor watjes, dus doe je veiligheidsgordel om voor een wilde rit met Rode racer!

 • School Bus License 3
  School Bus License 3
  3951 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je het besturen van een schoolbus zo onder de knie hebt? Probeer dan alle taken in dit uitdagende rijspelletje maar eens te voltooien!

 • Dakar-race
  Dakar-race
  11444 keer gespeeld

  Scheur door de woestijn en probeer als eerste de finish te bereiken in Dakar-race! Gebruik het geld dat je hebt gewonnen om je auto te verbeteren of een nieuwe te kopen.

 • ATV-race
  ATV-race
  2396 keer gespeeld

  Als je op een ATV rijdt, heb je geen wegen meer nodig. Ga de ATV-uitdaging aan, ontwijk de obstakels en probeer de finish te bereiken in dit leuke gratis racespelletje.

 • Bootrace
  Bootrace
  9910 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Kiteboarden met zombies
  Kiteboarden met zombies
  449 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je beter binnen kunnen blijven als het buiten wemelt van de zombies? Dan ken je deze kiteboarder nog niet! Pak je board en spring op de zombies om de meest waanzinnige stunts uit te voeren. Hoe ver kun jij komen in dit gratis kiteboardavontuur tussen de levende doden?

 • De vlieger
  De vlieger
  86 keer gespeeld

  Gebruik je vlieger om de vliegende vissen te verzamelen en punten te scoren! Hoe hoog en ver kun jij komen?

 • Helikraan 2: bommen los
  Helikraan 2: bommen los
  397 keer gespeeld

  Stap in je heli en vlieg naar het slagveld in dit geweldige schietspelletje. Aan jou de taak om de vijandelijke voertuigen te vernietigen door ze vanuit de lucht aan te vallen. Ben je er klaar voor?

 • De grote fietsrace
  De grote fietsrace
  569 keer gespeeld

  Beleef boordevol fietsplezier in dit spannende racespel en win één-op-éénritten. Maak het nog wat spannender met upgrades voor snelheid, evenwicht en kracht. Ga de juiste versnelling in en laat je niet afleiden door de sportartikelen onderweg. Zorg dat je niet achterblijft en trap er op los om als eerste over de streep te komen!

 • Kevertruck
  Kevertruck
  1807 keer gespeeld

  Deze oude Kever is behoorlijk opgepimpt. Het lijkt nu wel een monstertruck! Kun jij de levels voltooien zonder dat er ook maar een krasje op komt?

 • Nachtrace
  Nachtrace
  7424 keer gespeeld

  Zin in een avondje racen? Voltooi elk rondje om bij het volgende parcours te komen en verdien geld voor snelle upgrades. Rijd door donkere tunnels, race tussen wolkenkrabbers door en nog veel meer! Dit snelle racespelletje houdt je aan je stoel gekluisterd. Dus maak je riemen vast en geef vol gas.

 • Fietsrace met de Simpsons
  Fietsrace met de Simpsons
  1054 keer gespeeld

  Doe met Marge, Lisa, Bart en Homer mee aan deze fietsrace en neem het tegen elkaar op in de heuvels van Springfield. Verzamel alle donuts en trap flink door om de andere personages en levels vrij te spelen. Maak je klaar voor dolle pret met de Simpsons!

 • V8 Muscle Cars
  V8 Muscle Cars
  2533 keer gespeeld

  Hey petrolheads, ga goed op weg met een V8 muscle car. Kies je auto en verken de stoffige woestijn of ben je op weg naar nergens in het bijzonder? Ontdek nieuwe wegen, verdien geld om je rit van turbokracht te voorzien. Verbeter je vering en neem een wilde rit met gevaar om je tegenstanders te verslaan in dit coole vintage racespel. Maak je veiligheidsgordel vast... als je durft!

 • Kettingdemon
  Kettingdemon
  142 keer gespeeld

  Deze monsters hebben een wilde nacht achter de rug. Maar nu moeten ze nog thuis zien te komen...

 • Circusrace
  Circusrace
  846 keer gespeeld

  Het is prachtig weer en dus heeft deze clown besloten om een eindje uit rijden te gaan. Hij heeft een auto van het circus geleend en nu toert hij lekker over de snelweg. Helaas wemelt het daar van de boze varkens op motoren. Kun jij hem beschermen en de munten verzamelen in dit waanzinnige racespelletje?

 • V8 Muscle Cars 2
  V8 Muscle Cars 2
  6684 keer gespeeld

  Scheur het asfalt aan flarden met V8 Muscle Cars 2! Neem het op tegen de beste racers van de wereld op deze unieke, supergevaarlijke circuits.

 • BMX Ramp 2
  BMX Ramp 2
  678 keer gespeeld

  Vet wreed, gast! Iedereen heeft het nog over je stunts in BMX Ramp en nu willen ze meer zien in BMX Ramp 2! Met nog mooiere beelden en meer controle kun je de meest heftige en waanzinnige trucks uithalen. Speel alleen of tegen een vriend. Hoe dan ook: je kunt je high score aan de wereld laten zien!

 • Jurassic Hunter
  Jurassic Hunter
  956 keer gespeeld
 • Schaduwweg
  Schaduwweg
  613 keer gespeeld

  Rijd door de 12 duistere levels van Schaduwweg, maar pas op voor de verborgen valstrikken en obstakels. Ontgrendel coole nieuwe voertuigen en probeer alle sterren te verzamelen. Denk je dat jij alle levels kunt voltooien?

 • Parkeren in Sunshine City
  Parkeren in Sunshine City
  975 keer gespeeld

  Het is weer een prachtige middag in Sunshine City. Is er een betere tijd om je rijvaardigheid op de proef te stellen? Kun je al deze voertuigen parkeren op meer dan 50 moeilijke plekken? Je moet oppassen voor andere auto's en een aantal bijkomende gevaren in dit spannende parkeerspel.

 • Supercar: wegrace 2
  Supercar: wegrace 2
  2851 keer gespeeld

  Geef plankgas en schiet je concurrentie voorbij in deze wegrace voor supercars!

 • Dappere jongen
  Dappere jongen
  397 keer gespeeld

  Als de pestkoppen tevoorschijn komen en overal gevaar dreigt, komt deze held in actie. Voltooi samen met deze dappere jongen uitdagende missies. Zijn eerste missie? Het beschermen van een meisje tegen een stel plaagkoppen. Met jouw hulp heeft hij in een mum van tijd het stadje weer veilig gemaakt in dit actiespelletje.

 • Fever For Speed
  Fever For Speed
  3663 keer gespeeld

  Fever for Speed is een geweldig 3D-racespelletje. Aan jou de taak om zo snel mogelijk met je voertuig over het circuit te scheuren om geld te verdienen en coole upgrades te kopen. Ontwijk je tegenstanders en de obstakels en probeer een goede tijd neer te zetten.

  • Backhoe Trial 1
   Backhoe Trial 1
   1011 keer gespeeld

   Backhoe Trial is een uitdagend rijspelletje. Stap in een graafmachine en stuur het voertuig over het heuvelachtige terrein. Hoe ver kun jij komen in vijf minuten?

  • Naruto Bike Delivery
   Naruto Bike Delivery
   89 keer gespeeld

   Naruto Bike Delivery is een bezorgspelletje. Naruto heeft een nieuwe missie van de Kage gekregen. Aan hem de taak om voorwerpen te bezorgen bij de andere ninja's uit het dorp. Lever de voorwerpen op de juiste plek af. Gebruik de cijfertoetsen om van voorwerp te wisselen. Succes!

  • Truck Toss
   Truck Toss
   835 keer gespeeld

   Stap in je monstertruck, geef plankgas en probeer zo ver mogelijk te komen. Verzamel de munten, koop upgrades, verbeter je truck en kijk of je je eigen record kunt verbreken.

  • Tiger Parking Slam
   Tiger Parking Slam
   675 keer gespeeld

   Dit is een gratis parkeerspelletje. Kun jij de auto van de beroemde golfer Tiger Woods op de juiste plek zetten? Hou de tijd in de gaten, want als het te lang duurt, verlies je.

  • Treintjesrace
   Treintjesrace
   10524 keer gespeeld

   Alleen een echte treintjesfanaat durft deze uitdaging aan te gaan!

  • Disney Racer
   Disney Racer
   598 keer gespeeld

   Er zijn drie toernooien en elk toernooi bestaat uit drie races. Kun jij als eerste de finish bereiken? Zorg alleen wel dat je de muren en de andere auto's niet raakt. Verzamel de upgrades om je auto te repareren. Bestuur je auto met de pijltjes. Klaar voor de start?

  • 5 Nights Mega Parking
   5 Nights Mega Parking
   4939 keer gespeeld

   Speel 5 Nights Mega Parking nu gratis en rij samen met Freddy Fazbear door deze griezelige steegjes. Voltooi missies om geld te verdienen en zorg dat je niet tegen de gevaarlijke obstakels botst. En vergeet niet dat je maar vijf nachten hebt om je rijvaardigheden op de proef te stellen.

  • Parking Passion
   Parking Passion
   13034 keer gespeeld

   Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

  • Mad Day 2: wraak!
   Mad Day 2: wraak!
   682 keer gespeeld

   Het verjaardagsfeestje van deze commando en zijn inktvis Fluffy werd ruw verstoord door een invasie van aliens. Het ergste is nog dat ze Fluffy meegenomen hebben in hun ruimteschip! Pak dus snel je wapens, spring in je schip en vecht terug. Je hebt geen tijd te verliezen! Alleen jij kan Fluffy redden!

  • Driving Force 2
   Driving Force 2
   4329 keer gespeeld

   Het valt niet mee om deze verdachten te achtervolgen, vooral omdat ze ook nog bazooka's hebben. Kun jij ze allemaal uitschakelen?

  • Dune Runners
   Dune Runners
   677 keer gespeeld

   Ga op een zandsurfavontuur in de duinen! Surfen doe je niet langer alleen op golven. Je kunt ook op gras, de Sahara of zelfs in de stad uit je dak gaan. Maar eerst moet je je missie voltooien om het volgende gebied te ontgrendelen. Ga naar de surfwinkel om de nieuwste gadgets, upgrades en vaardigheden te kopen, als je tenminste genoeg geld hebt verdiend.

  • Extreme Tuning
   Extreme Tuning
   1220 keer gespeeld

   Dit is een gratis autospelletje! Scheur het asfalt aan flarden! In Extreme Tuning stap jij achter het stuur en worden je rijvaardigheden op de proef gesteld! Koop de beste auto en de beste accessoires!