Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Catch the Apple

Help de egel om zich voor te bereiden op de winter door eten te verzamelen in het avontuurlijke puzzelspelletje Catch the Apple.

Hoe speel je Catch the Apple?

Gids de egel naar alle smakelijke appels door de interactieve elementen in elk level te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld knoppen aanklikken, verborgen doorgangen vinden, of ballonnen gebruiken om te zweven. Kijk eens of het je ook lukt om onderweg de sterren te verzamelen!

Catch the Apple bevat levels die verspreid zijn over verschillende eilanden. Kun jij de appels op elk eiland vinden en verzamelen?

Spelbesturing

Speel dit spel met je muis of touchscreen. Klik of tik op de knoppen en andere spelelementen om je personage door het level te gidsen.

Speel meer spelletjes zoals the Apple

Als je dit soort puzzelspellen leuk vindt, denken we dat de Adam & Eva-spellen je ook zullen aanspreken! Daarnaast hebben we nog meer fruit spelletjes en vele andere puzzel spellen.

Wie heeft Catch the Apple gemaakt?

Dit gratis puzzelavontuur is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is Catch the Apple uitgebracht?

Dit spel is in oktober 2023 verschenen.