Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mini Golf Saga

Mini Golf Saga is een meeslepend 3D minigolfspelletje met een zonnig tropisch strand als achtergrond. Speel 8 golfbanen uit die steeds moeilijker worden. Stoot telkens de bal in zo min mogelijk slagen in het kuiltje.

Hoe speel je Mini Golf Saga?

Stoot de bal in de hole voordat je geen beurten meer over hebt. Het aantal beurten dat je hebt wordt voor elke golfbaan onderaan het scherm weergegeven als een rij golfballetjes. Elke zwaai van je golfclub verwijdert één bal.

Tik op de golfbal en houd vast. Sleep de muis of je vinger vervolgens naar achteren om de richting en snelheid van je swing in te stellen. Laat dan los om de bal weg te schieten. Zorg ervoor dat het balletje binnen de grenzen van de baan blijft, anders moet je terug naar het beginpunt. Dit gebeurt ook als je de bal in het water schiet.

Speel andere gratis online games zoals Mini Golf Saga

Als je dit spel leuk vindt, dat zijn de andere games in ons overzicht van gratis golfspellen misschien ook wel iets voor jou. Voor meer behendigheidsspelletjes waarbij je ballen moet gooien, stuiteren of rollen, kun je terecht op onze verzamelpagina voor balspelletjes.

Wie is de maker van Mini Golf Saga?

Mini Golf Saga is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Mini Golf Saga voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 26 februari 2024.