Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tile Match Connect 3 Tiles

Tile Match - Connect 3 Tiles is een heerlijk rustgevend puzzelspelletje. Ontspan je met deze leuke game waarin je de gelijke stenen bij elkaar zoekt. Tik op de stenen en verzamel steeds setjes van drie.

Hoe speel je Tile Match Connect 3 Tiles?

Tik op de stenen om ze te pakken. Verzamel drie van dezelfde soort om een setje compleet te maken en van het bord te spelen. Je kunt niet meer dan zeven stenen tegelijk in je bakje bewaren. Als je geen ruimte meer over hebt om volle setjes te sparen, dan moet je opnieuw beginnen.

Door stenen van het bord te pakken, kun je de icoontjes eronder vrijspelen. Om een match te maken, maakt het niet uit in welke volgorde je de stenen in je bakje legt. 

De eerste paar puzzels zijn makkelijk, maar al snel komen er veel meer icoontjes bij en worden er meer lagen op elkaar gestapeld. Gebruik de shuffle-, undo- en andere actieknoppen om te helpen als je vast komt te zitten.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een speelbare steen (de lichtere stenen) om deze in je bakje te leggen

Speel meer gratis online puzzelspelletjes zoals Tile Match - Connect 3 Tiles

Als je dit puzzelspelletje leuk vindt, bekijk dan onze gehele verzameling Match 3 spellen om nog veel meer van dit soort leuke puzzelgames te spelen.

Of bekijk onze volledige verzameling online puzzelspellen en speel nog veel meer andere hersenkrakers gratis op onze site.

Wie is de maker van Tile Match - Connect 3 Tiles?

Tile Match - Connect 3 Tiles is gemaakt door Mirra Games. 

Wanneer werd Tile Match - Connect 3 Tiles voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 1 maart 2024.