Rij Spelletjes

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  943876 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Traffic Trouble
  Spelen
  Traffic Trouble
  279564 keer gespeeld

  Het is het jaar 2312 en jij bent de laatste verkeersagent. Moet je door een robot vervangen worden?

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  141752 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

 • X Trail-race
  Spelen
  X Trail-race
  133431 keer gespeeld

  Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  116472 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  106710 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  90726 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  74076 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  63985 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Bootrace
  Spelen
  Bootrace
  63015 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  48738 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  48734 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  46202 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  43885 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  42508 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  40030 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Earn to Die 2: Exodus
  Spelen
  Earn to Die 2: Exodus
  37271 keer gespeeld
 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  34899 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  34547 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Maximale acceleratie
  Spelen
  Maximale acceleratie
  31785 keer gespeeld

  Kies een wagen en geef plankgas in dit intense 3D-racespel. Probeer de finish zo snel mogelijk te bereiken om geld te verdienen en betere auto's te kopen. Kun jij al je tegenstanders verslaan?

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  31095 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  26574 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • New York Taxi License 3D
  Spelen
  New York Taxi License 3D
  25083 keer gespeeld
 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  21628 keer gespeeld

  Hit the beach and race your way across the sand on this awesome bike before time runs out.

 • Truck Loader 5
  Spelen
  Truck Loader 5
  21405 keer gespeeld

  Elke magazijnmanager zou dol zijn op een heftruckheld als deze! Stapel alle pallets en andere magazijnspullen op en laad de truck zo snel mogelijk in in deze nieuwste versie uit de populaire Truck Loader-serie!

 • F1-racer 3D
  Spelen
  F1-racer 3D
  20047 keer gespeeld

  Pas je raceauto aan en scheur het circuit aan flarden in dit razendsnelle racespelletje.

 • City Rider
  Spelen
  City Rider
  18722 keer gespeeld

  Oefen je virtuele rijkunsten in een van de drie kaarten. Zoef door steden of raas door woestijnen in dit spannende racspel.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  18429 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Truck Simulator
  Spelen
  Truck Simulator
  18024 keer gespeeld

  Ervaar de spanning en intensiteit van het besturen van een ambulance en andere voertuigen in dit coole racespel. Rij door de straten van een 3D-stad terwijl je ondertussen missies voltooit en obstakels ontwijkt.

 • Dakar-race
  Spelen
  Dakar-race
  16867 keer gespeeld

  Scheur door de woestijn en probeer als eerste de finish te bereiken in Dakar-race! Gebruik het geld dat je hebt gewonnen om je auto te verbeteren of een nieuwe te kopen.

 • Truckformers 2
  Spelen
  Truckformers 2
  15363 keer gespeeld

  De truckformers zijn weer terug! Laat je truck zweven of verander hem in een allesverwoestende machine in dit geweldige racespelletje. Denk je dat jij alle levels kunt voltooien in deel 2 van dit populaire spel?

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  14843 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Buggy Rider
  Spelen
  Buggy Rider
  14615 keer gespeeld

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  13336 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Brandweerauto 2
  Spelen
  Brandweerauto 2
  12454 keer gespeeld

  Leid de hulpdiensten zo snel mogelijk door het verkeer. Er staan levens op het spel!

 • Pixel Road Taxi Depot
  Spelen
  Pixel Road Taxi Depot
  12396 keer gespeeld

  Het is heel rustig bij deze taxicentrale en daarom hebben de eigenaren je hulp nodig om het bedrijf weer te laten opbloeien. Probeer wat geld in te zamelen voor de centrale zodat het weer wat drukker en succesvoller wordt in dit 3D-auto simulatiespel.