Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Best Classic Solitaire

Best Classic Solitaire is een tijdloos Klondike kaartspel. Je kunt de 1-kaart versie spelen, of de moeilijkere versie waarbij je per beurt telkens drie kaarten tegelijk van de stapel trekt.

Hoe speel je Best Classic Solitaire?

Het doel is om de kaarten in de zeven rijen van het tableau in aflopende volgorde te sorteren, van koning tot aas. Terwijl je dit doet, moet je de rode en zwarte kaarten afwisselen. Trek nieuwe kaarten van de stapel als je geen zetten meer kunt maken.

Zodra je een aas hebt gevonden, kun je deze naar een van de basisstapels verplaatsen. Hier kun je de kaarten in oplopende volgorde stapelen (van aas tot koning). Dit moet op kleur. Je wint het spel als je alle kaarten van het tableau naar de funderingsstapels kunt verplaatsen.

Je kunt groepen kaarten binnen het tableau verplaatsen, zolang ze een ononderbroken reeks vormen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om de kaarten op te pakken en te verplaatsen.

Speel games die lijken op Best Classic Solitaire

Als je van dit kaartspel hebt genoten en meer solitaire variaties wilt proberen, zoals Freecell, TriPeaks en Spider, bekijk dan ons volledige overzicht van solitaire kaartspellen.

Wie is de maker van Best Classic Solitaire?

Best Classic Solitaire is ontwikkeld door Agame. 

Wanneer werd Best Classic Solitaire uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 5 september 2023.