Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Big Bad Ape

Tijd om op de vlucht te slaan in Big Bad Ape! Werk samen met een gigantische gorilla terwijl hij een complete stad verwoest in dit waanzinnige actie- en vernietigingsspelletje.

Hij is groot, hij is slecht, en hij is klaar om uit zijn verblijf te ontsnappen. Onnodig te zeggen dat al die tijd in gevangenschap hem behoorlijk chagrijnig en ook ongelooflijk hongerig heeft gemaakt! Ga met hem mee terwijl hij op een epische verwoestingstocht gaat in dit geweldige actiespelletje. Zo zal hij voertuigen verwoesten, bouwkranen verpletteren en bewakers opslokken. Kun jij hem helpen in elk spannende level zijn immense doelen te bereiken?

Hoe speel je Big Bad Ape?

Sluit je aan bij een grote gorilla terwijl hij een enorme hap neemt uit alle mensen die hem gevangen hebben gehouden in dit spannende vechtspelletje. In elk level moet je een bepaalde hoeveelheid vernietiging veroorzaken of een bepaald aantal mensen opeten.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om aan te vallen of te eten.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer coole online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Rio Rex
  2. Monsters.io
  3. Subway Clash 3D
  4. Squid Challenge

Wie is de maker?

Big Bad Ape is gemaakt door IceStone.