Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Candy Mahjong Online

Candy Mahjong is een connect spelletje met 12 levels boordevol zoetigheid. Verbind de zuurtjes, cakepops, en vrolijk gekleurde macarons om alle stenen van het bord te vegen.

Hoe speel je Candy Mahjong?

Verbind twee identieke stenen met elkaar om ze van tafel te spelen. Het doel is om alle stenen van het bord te spelen voordat de tijd op de klok onder het bord afloopt.

Je kunt echter niet zomaar twee stenen met elkaar verbinden. Je moet er een denkbeeldige lijn tussen kunnen trekken die met twee of minder bochten van 90 graden om de andere stenen heen kan kronkelen.

Zoek naar stenen die langs de randen van het bord vrij liggen. Je kunt de gelijke stenen ook verbinden als ze direct naast elkaar liggen.

Bij aanvang van het spel zijn er veel stenen op het bord hetzelfde, en kun je dus makkelijker verbindingen maken. Er worden in de latere levels steeds meer verschillende icoontjes aan het bord toegevoegd, waardoor het net weer iets moeilijker wordt.

Spelbesturing

  • Selecteer een steen door erop te tikken
  • Tik nu op een identieke steen om te kijken of je er een match mee kunt maken

Speel games die lijken op Candy Mahjong

Vind je dit een leuk puzzelspelletje, bekijk dan ook onze andere mahjong connect spelletjes zoals het populaire spel Butterfly Shimai, of browse onze verzameling andere candy spelletjes.

Wie is de maker van Candy Mahjong?

Candy Mahjong is ontwikkeld door Agame

Wanneer werd Candy Mahjong uitgebracht?

Deze versie van het spel is uitgebracht op 29 augustus 2023.