Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tap 3 Mahjong

Match alle tegels en speel het bord leeg in Tap 3 Mahjong. Deze match-3 twist op het klassieke mahjong solitaire is perfect als hersentrainer.

Hoe speel je Tap 3 Mahjong?

Met de kalmerende muziek en fijne visuals van Tap 3 Mahjong kom je zeker tot rust. Het doel van dit match-spel is om de setjes van identieke icoontjes te vinden. Deze zijn steeds per drie ingedeeld. De stenen die je kunt selecteren lichten op, zodat je gemakkelijk kunt zien welke je kunt kiezen. Onderaan het scherm vind je verschillende vakjes waar je de tegels tijdelijk in kunt bewaren. Wanneer zich drie identieke stenen in dit gedeelte bevinden, verdwijnen ze vanzelf.

Er is geen timer voor de levels, maar je krijgt wel een extra puntenbonus als je de matches snel wegspeelt.

Nog meer gratis online spelletjes zoals Tap 3 Mahjong

Vond je dit zen spelletje leuk, en zoek je naar meer? We hebben meer dan genoeg match-3 spelletjes om uit te kiezen, zoals het populaire spel Garden Tales Mahjong. Daarnaast zul je zeker iets van je gading vinden op onze pagina met mahjong spellen.

Wie heeft Tap 3 Mahjong gemaakt?

Dit gratis online puzzelspel is ontwikkeld door Azerion Casual Games.

Wanneer is Tap 3 Mahjong uitgekomen?

Dit zen-spel is uitgebracht in januari 2024.