Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Cat Sorter Puzzle

Cat Sorter Puzzle (Katten Sorteren) is een grappig sorteerspelletje met allerlei verschillende katten. Verplaats ze naar de juiste kattenmandjes.

Hoe speel je Cat Sorter Puzzle?

Het doel is om de katten van het ene kattenbed naar het andere te verplaatsen en ze op kleur te sorteren. Je speelt de levels uit door telkens alle katten van dezelfde soort bij elkaar te zetten.

Dit spel heeft iets andere regels dan Sand Sort Puzzle en de meeste andere sorteerpuzzels die je misschien kent:

1. De kattenzitjes hebben verschillende maten. In de grotere zitjes passen meer katten. Zorg er dus voor dat je eerst de verschillende soorten telt voordat je ze gaat verplaatsen. Anders heb je misschien niet genoeg ruimte in de zitjes die je hebt gekozen.

2. Sommige zitjes hebben een bepaalde kleur kussentjes. Je kunt alleen katten met dezelfde kleur vacht op deze kussentjes zetten.

3. Zolang er genoeg ruimte is kun je de katten overal neerzetten. Het maakt niet uit als de andere katten in het zitje er anders uitzien. Natuurlijk moeten ze uiteindelijk wel op kleur worden gesorteerd. 

Speel meer gratis online spelletjes zoals Cat Sorter Puzzle

Op onze verzamelpagina voor puzzelspelletjes kun je nog veel meer sorteerspelletjes vinden. Verplaats bijvoorbeeld de auto's naar de juiste parkeerplaatsen in Zen Sort Parking Puzzle. Sorteer de stenen in Gorillas: Tiles of the Unexpected, of groepeer en voeg de voorwerpen samen in The Mergest Kingdom.

Wie is de maker van Cat Sorter Puzzle?

Cat Sorter Puzzle is gemaakt door Gametok. 

Wanneer werd Cat Sorter Puzzle voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 10 juni 2024.