Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Detective Loupe Puzzle

Weet jij alle zaken op te lossen in Detective Loupe Puzzle? Sluit je aan bij een stoere speurneus als hij aan het werk gaat in dit uitdagende online spelletje.

Je moet de plaats delict in elk level van dit richt- en klikspelletje zorgvuldig inspecteren. Wat er is gebeurd, is misschien ingewikkelder dan het op het eerste gezicht lijkt! Kun jij de identiteit van verschillende boeven en moordenaars achterhalen terwijl je de onschuldigen beschermt en zelfs een stressvol incident afhandelt met een kibbelende familie en een paar verdwenen chocoladekoekjes?

Hoe speel je Detective Loupe Puzzle?

Sluit je aan bij detective Loupe terwijl hij in elk level van dit puzzelspelletje een zaak probeert op te lossen. Je moet op zoek gaan naar aanwijzingen, potentiële verdachten interviewen en meer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om aanwijzingen, bewijs en meer te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en intrigerende online spelletjes ook eens! 

  1. Monkey Go Happy: Western
  2. Save the Girl
  3. Dumb Ways to Die: Original
  4. Mary Knots: Garden Wedding

Wie is de maker?

Detective Loupe Puzzle is gemaakt door Physical Form.