Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Rescue: Carpenter

Deze jonge timmervrouw heeft zojuist een vervelend ongeluk in haar werkplaats gehad! Breng haar zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis in Funny Rescue: Carpenter.

Ze is van de ladder gevallen en heeft waarschijnlijk haar schouder ontzet. Ze heeft in ieder geval heel wat schrammen en blauwe plekken in dit verzorgspelletje. Bekijk haar verwondingen en help haar om zich zo snel mogelijk weer beter te voelen!

Speltuitleg

Funny Rescue: Carpenter is een grappig online spelletje waarin je een jonge timmervrouw helpt die zichzelf heeft verwond. Jij moet haar naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis brengen en al haar verwondingen verzorgen.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag medische simulatiespelletjes speelt, check dan ook deze drie.

  1. Funny Rescue Zookeeper
  2. Silly Ways to Get Infected
  3. Princess: Dental Adventure

Wie is de maker?

Funny Rescue: Carpenter is gemaakt door iclickgames.