Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Garden Tales Mahjong 2

Garden Tales Mahjong 2 is een mooi mahjong puzzelspel uit de Garden Tales-serie van Softgames. Na de uitgave van een aantal succesvolle Match-3 puzzels werd deze serie uitgebreid met een mahjong solitaire editie: Garden Tales Mahjong 1 in 2023. Dit is het vervolg op dat spel.

Hoe speel je Garden Tales Mahjong 2?

Speel de stenen weg door de gelijke paren bij elkaar te zoeken. Je kunt de highlight-knoppen gebruiken om de speelbare stenen en mogelijke combinaties uit te lichten. Speelbare stenen liggen aan ten minste één lange zijde vrij (links en/of rechts), en ook liggen er geen andere stenen overheen.

Het doel is om alle stenen van het bord te spelen. Dit puzzelspel heeft een Quick Play spelmodus waarin je losse rondes kunt spelen. Ook is er een langere spelmodus die in hoofdstukken is opgedeeld.

In de hoofdstukken-modus vind je een grote verzameling unieke opstellingen om te ontgrendelen. Voltooi alle 25 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bevat meerdere unieke layouts!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik een voor een op twee stenen die je wilt combineren

Speel meer online spelletjes zoals Garden Tales Mahjong 2

Als je dit mooie puzzelspelletje leuk vindt, dan heb je misschien ook wel zin in een paar andere games uit onze grote verzameling online mahjong spelletjes. Of volg deze link om ons complete overzicht van puzzelgames van de Softgames studio te bekijken.

Wie is de maker van Garden Tales Mahjong 2?

Garden Tales Mahjong 2 is gemaakt door Softgames.

Wanneer werd Garden Tales Mahjong 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 6 maart 2024.