Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hamster Apartment Game

Hamster Apartment Game is een schattig managementspelletje /spellen/bedrijf_leiden waarin je je eigen flat vol schattige kleine appartementjes kunt bouwen. Verzamel alle hamsters en koop leuke meubeltjes voor ze. 

Hoe speel je Hamster Apartment Game?

Verzamel de hamsters en speel minigames om voedsel en nieuwe meubels vrij te spelen. Elke hamster die in je flat komt wonen betaalt huur. Hoe meer ze van hun appartementje genieten, hoe meer inkomsten ze zullen opleveren.

Je kunt je hamsters ook upgraden door ze zonnebloem zaadjes te voeren via het hamster-menu. Je kunt kaas en kersjes inruilen om nieuwe hamsters vrij te spelen. Verzamel ook gouden eikeltjes om hamsters met speciale outfits te kopen.

Als je geen eten meer hebt, of geen geld om nieuwe meubels te kopen, kun je een minigame spelen. Ga naar het tabblad minispellen om bijvoorbeeld naar schatten te zoeken in het graafspelletje.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Aanwijzingen verschijnen tijdens het spel, volg de pijltjes

Speel games die lijken op Hamster Apartment Game

Neem een kijkje bij onze verzameling tijdmanagement spelletjes om meer games te spelen die tot hetzelfde genre behoren als dit spel. Je kunt ook allerlei andere schattige huisdieren vinden in ons overzicht van dierenspelletjes.

Wie is de maker van Hamster Apartment Game?

Hamster Apartment Game is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Hamster Apartment Game voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 14 december 2023.