Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Happy Bike Riding: Jigsaw Puzzle

Het is misschien niet de beste dag om in de echte wereld te gaan fietsen. Als je binnen zit, geen zorgen! Je kunt altijd Happy Bike Riding: Jigsaw Puzzle spelen. 

Geniet van een middag fietsen met allerlei mensen in dit legpuzzelspel. Elke puzzel bevat een illustratie van families, studenten en zelfs professionele wielrenners. Er zijn ook drie verschillende en uitdagende speltypes met elk een ander aantal stukjes. 

Hou je van puzzelspelletjes? Probeer dan ook eens Jigsaw Puzzle: Deluxe en Jigsaw Puzzle: Cute Puppies.

Speluitleg:  

Uiteraard is Happy Bike Riding: Jigsaw Puzzle een legpuzzelspelletje. Op de puzzels staan fietsende mensen. Er zijn ook drie moeilijkheidsniveaus en de moeilijkste bestaat uit 100 puzzelstukjes. 

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om te kijken waar je de stukjes kunt neerleggen. 
  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om een stukje op een bepaalde plek te leggen. 

Over de spelontwikkelaar 

Happy Bike Riding: Jigsaw Puzzle is gemaakt door STA Network.