Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hippo Supermarket

In Hippo Supermarket kun je een klein nijlpaardje genaamd Jack Ma helpen een grote supermarkt op te zetten. Voeg artikelen samen en verkoop ze om geld te verzamelen en je winkel uit te breiden.

Hoe speel je Hippo Supermarket?

Het nijlpaardje wil een succesvolle zakenman worden. Hij heeft net een supermarkt geopend, maar heeft nog geen goede winkelmanager gevonden. Daar kun jij hem bij helpen!

Voeg producten samen om nieuwe voorwerpen te maken. Sleep de identieke artikelen die je op het bord ziet naar elkaar toe om nieuwe artikelen te maken. Let op de bestellingen die boven het bord verschijnen en voeg de juiste spullen bijeen om deze artikelen te maken.

Door bestellingen af te leveren verdien je muntjes en ervaringspunten. Speel nieuwe delen van de supermarkt vrij en verzamel upgrades zodat je betere producten kunt verkopen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Er verschijnt een korte tutorial bij ieder nieuw onderdeel van het spel.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Hippo Supermarket

Als je dit spel leuk vindt, probeer dan ook eens Hamster Apartment. Je kunt nog veel meer winkelmanagement spelletjes vinden in onze gratis verzameling winkel spelletjes, of neem een kijkje op onze online management spelletjes pagina.

Wie is de maker van Hippo Supermarket?

Hippo Supermarket is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology.

Wanneer werd Hippo Supermarket voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 16 januari 2024.