Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Impostor Rescue

Trek de pinnen in de juiste volgorde eruit in Impostor Rescue. In de ruimte kan niemand de bedriegers horen schreeuwen terwijl je ze een voor een elimineert!

Je bemanningslid is op zoek naar schatten in een ruimteschip vol moordlustige tegenstanders. Om elk level van dit puzzelspelletje op te lossen, moet je de situatie zorgvuldig bestuderen om te bepalen welke pinnen je er als eerste moet uittrekken.

Hoe speel je Impostor Rescue?

De bedriegers zijn erop uit om jouw bemanningslid te vermoorden. Gebruik de lava en vallende rotsblokken om ze uit te schakelen terwijl je je held veilig naar de schat leidt. Maar als je de pinnen in de verkeerde volgorde eruit trekt, overleef je het niet!

Spelbediening

Muis

  • KLIK MET LINKS op de pinnen om deze te verwijderen.

Touchscreen

  • TIK op de pinnen om deze te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, zijn hier nog meer Impostor-spelletjes om te proberen.

  1. Fishing Online
  2. Impostor
  3. Adam and Eve: Cut the Ropes
  4. Space Rush

Wie is de maker?

Impostor Rescue is gemaakt door Mad Buffer.