Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Life Clicker

Life Clicker is een simulatiespelletje met idle clicker elementen. Help je personage op te klimmen van slechtbetaalde loonslaaf die op een bankje in het park moet slapen tot een goedverdienende baas die in een droomappartement woont.

Hoe speel je Life Clicker?

In dit simulatiespel kun je de carrièreladder beklimmen door werkervaring op te doen en opleidingen te volgen. Door hogerop te komen in twee carrièretrajecten - fabriekswerk en de horeca - kun je een steeds hoger uurloon verdienen.

De echte sprong in loon komt echter door onderwijs. Zet dus wat geld en energie opzij om cursussen te volgen. Zo leer je de vaardigheden die je nodig hebt om de volgende stap te maken. Door bijvoorbeeld chef-kok of ploegbaas te worden, of om uiteindelijk zelfs op te klimmen naar een hoge managementfunctie.

Werken en studeren kost natuurlijk geld en energie. Zorg dus dat je genoeg slaapt en af en toe ook wat plezier maakt. Als je personage zijn motivatie kwijt raakt, doe je minder skills op tijdens zowel je lessen als je tijd op de werkvloer.

Ook is het natuurlijk moeilijk om je hoofd bij de les te houden als je uitgeput bent omdat je op een bankje in het park moet slapen. Een druk hostel is al een stuk beter, maar nog verre van ideaal. Naarmate je salaris stijgt, kun je steeds beter wonen en leuker leven.

Hoe ver schop jij het in dit sim-spel?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om op de knoppen te tikken en keuzes te maken
  • Door snel te tikken tijdens activiteiten, scoor je extra punten.
  • Upgrade je personage met Statuspunten via het personage-menu (rechtsboven)

Speel meer gratis online spelletjes zoals Life Clicker

Als je dit spelletje leuk vind, dan kun je op onze site ook een aantal andere gratis klikspelletjes spelen van dezelfde studio. Probeer bijvoorbeeld Muscle Clicker 2 en transformeer je personage van een grassprietje tot een enorme spierbundel. Of bekijk onze verzameling idle-spelletjes om andere leuke games te ontdekken, zoals Idle Evolution: van cel tot mens.

Wie is de maker van Life Clicker?

Life Clicker is gemaakt door Barsuk Studio.

Wanneer werd Life Clicker voor het eerst uitgebracht?

Deze HTML5 versie van dit spel is uitgebracht op 19 januari 2024.