Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Muscle Clicker 2

Muscle Clicker 2 heeft nieuwe oefeningen, meer wedstrijden, en verschillende opties om de look van je personage aan te passen. Aan het begin van dit spel ben je een heel magere jongen. Ga aan de slag met je gewichtjes en doe allerlei oefeningen om hem langzaam maar zeker heel groot en gespierd te maken!

Hoe speel je Muscle Clicker 2?

Het doel is om van het magere mannetje een gespierde bodybuilder te maken. Pak wat gewichten en stoot ze boven je hoofd uit om je armen te trainen, of maak je benen sterker door flink te zweten op de spinningmachine of de loopband.

Zo verdien je statuspunten die je kunt gebruiken om je bovenlichaam en onderlichaam sterker te maken. Ook is het belangrijk om het uithoudingsvermogen van je personage te verbeteren. En het kan natuurlijk ook geen kwaad om er wat mysterieuze prestatieverbeterende supplementen uit de fitnesswinkel tegenaan te gooien.

Upgrade je gewichten en cardiotoestellen, verdien extra geld door nieuwe records te vestigen in wedstrijden en zie hoe je personage steeds breder en breder wordt.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of het touchscreen om te spelen
  • Tik op de knoppen bovenaan om de menu's te bekijken
  • Klik en houd de muisknop ingedrukt om te trainen
  • Klik snel tijdens wedstrijden om er meer reps uit te persen

Speel games die lijken op Muscle Clicker 2

Dit is het vervolg op het sportschoolspelletje Muscle Clicker van dezelfde studio. We hebben ook een aantal andere spellen waarin je grote spieren moet kweken, zoals Muscles Rush en Lifting Hero.

Of probeer een van de vele avonturen in onze verzameling klikspelletjes en ons aanbod van idle spelletjes.

Wie is de maker van Muscle Clicker 2?

Muscle Clicker 2 is gemaakt door Barsuk Studio.

Wanneer werd Muscle Clicker 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel kwam uit in januari 2024.