Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Muscle Clicker

Muscle Clicker is een hilarisch sportschoolspelletje waarin je een magere jongen kunt transformeren tot een ultra-spierbonk. Stoot de gewichten omhoog om je bovenlichaam op te bouwen, en voel je beenspieren branden met een keiharde workout op de fietsmachine. Hoe gespierd kun jij worden?

Hoe speel je Muscle Clicker?

Er zijn twee hoofdonderdelen in dit spel: training en wedstrijden. Til de gewichten op door snel te tikken om de jongen te helpen zijn bovenlichaam te trainen, en train zijn benen op de hometrainer. Deze gespierde spijker zal snel uitdijen en steeds groter worden. Ondertussen win je ook statuspunten en muntjes.

Je kunt extra geld winnen door mee te doen aan wedstrijden. In dit spelonderdeel heb je telkens 60 seconden om zoveel mogelijk pull-ups en squats te doen. Des te meer je er doet, des te zwaarder de oefeningen worden.

Zorg ervoor dat je niet helemaal uitgeput raakt. Zware oefeningen kosten meer energie. Bereik je het oranje uiteinde van de uithoudingsvermogen-balk, dan raakt je energie twee keer zo snel op. Gebruik de statuspunten die je verdient om je kracht in je bovenlichaam en onderlichaam, en je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Koop energiedrankjes en proteïnepoeder in de winkel. Je kunt hier ook nieuwe fietsen en gewichten aanschaffen. Je vindt deze items terug in het menu van je gewichtenkamer.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of het touchscreen om te spelen
  • Klik of tik op voorwerpen om ze te selecteren
  • Klik of tik snel op je personage om oefeningen uit te voeren

Speel games die lijken op Muscle Clicker

Bekijk onze verzameling klik-spelletjes om meer van dit soort spellen te vinden. Als je niet zo vaak handmatig wilt klikken, probeer dan ook eens onze idle spelletjes catalogus.

Bovendien heeft Barsuk Studio ook al een vervolg op dit spel gepubliceerd: Muscle Clicker 2.

Wie is de maker van Muscle Clicker?

Muscle Clicker is gemaakt door Barsuk Studio.

Wanneer werd Muscle Clicker voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 6 november 2023.