Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Merge Cannon: Chicken Defense

Je volgende gevecht staat op het punt van beginnen in Merge Cannon: Chicken Defense! Hoe lang houd jij het vol in dit hilarische online spelletje?

Je vecht niet tegen ontzagwekkend orks of pesterige plunderaars in dit torenverdedigingsspelletje. In plaats daarvan neem je het op tegen een stel kippen! Maar denk maar niet dat het een eitje wordt. Deze vogels zijn in- en inslecht! Kun jij voorkomen dat ze je kasteel binnenvallen? Blijf je kanonnen bouwen en samenvoegen terwijl je deze kakelende veroveraars probeert af te weren!

Hoe speel je Merge Cannon: Chicken Defense?

Merge Cannon: Chicken Defense is een grappig strategiespelletje. Verdedig je kasteel tegen een leger kippen door je kanonnen te bouwen, te upgraden en te combineren. Je verdient munten voor elke vogel die je aan flarden schiet, maar gebruik ze verstandig!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om upgrades te selecteren, je verdedigingen te verbeteren, munten te gebruiken en meer.
  • KLIK MET LINKS, SLEEP EN LAAT LOS om kanonnen te verplaatsen of te combineren.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze dolkomische online spelletjes ook eens! 

  1. Clash of Armor
  2. Dynamons World
  3. Crossy Chicken
  4. Mergest Kingdom

Wie is de maker?

Merge Cannon: Chicken Defense is gemaakt door Tiny Dobbins.