Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Nitro Knights.io

Bereid jezelf voor op een duel tot de dood in Nitro Knights.io!

Pak je lans en spring aan boord van een raket in dit futuristische .io-spelletje. Je neemt het op tegen andere ridders terwijl je in elk actievolle level dukaten probeert te verzamelen en verschillende doelen probeert te halen.

Weet jij je tegenstanders achter je te laten tijdens je epische zoektocht naar rijkdom en roem? Nog belangrijker: weet jij genoeg dukaten te verzamelen om een hovercraft, een snellere motor of een ander gaaf voertuig te kopen? Hiermee til je je virtuele steekspelvaardigheden namelijk naar een hoger niveau!

Hoe speel je Nitro Knights.io?

Nitro Knights.io is een spannend actiespelletje. Werk samen met een ridder terwijl hij zijn tegenstander probeert te verslaan, dukaten verzamelt, nieuwe voertuigen koopt en meer!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je ridder te begeleiden.
  • KLIK MET LINKS om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Als je zin hebt in nog meer gave gevechtsspelletjes, probeer deze titels dan eens.

  1. Gyros.io
  2. Fidget.io
  3. Battle For the Galaxy
  4. AZ Tank Game

Wie is de maker?

Nitro Knights.io is gemaakt door Nikita Osyak.